- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
-
- Konu Sahibi ooomarlaaa
Saç dökülme sorunun için doktora gidip tahlil yaptırdın mı? Vitamin eksikliği mi, hormonal bir durum mu var?
Gittim canm hmde kac defa. Tahlillerde hic bir sorun gornmuyor denildi. Her defasnda faekli doktora da gorundm ama bi sonuc yok. Hpsi genetik dedi.
Bilmitirm canm 4 farkli cildiyeciye gittm hpsi test istedi yptrdm tahlillerde anorml bi durm yok dedi. Birii monoksil sprey verdi biri bioxcinin spreyini ve ampulleri verdi. Bir dgeri gazki bi karsm haxrlatti eczanye ama bi sonuc yok. Blkidokulme hizi azalmistr bilemicm ama durmadi neticede gcemedm onune. En son gttgmde omur boyu bu sorunla ugrasicksn sen o yuzden seni kndrmk istwmm dediİyi ama genetik saç dökülmesi dht ye bağlı, nasıl bir şey çıkmaz anlamadım. Tatlım peki dökülme için kullandığın toniğin markası nedir? Çok soruyorum farkındayım ama ona göre yönlendireceğim seni. Ben peruktan ziyade dökülmeyi durdurma taraftarıyım zira...
Pardon canım mesajını görmemişim.Bilmitirm canm 4 farkli cildiyeciye gittm hpsi test istedi yptrdm tahlillerde anorml bi durm yok dedi. Birii monoksil sprey verdi biri bioxcinin spreyini ve ampulleri verdi. Bir dgeri gazki bi karsm haxrlatti eczanye ama bi sonuc yok. Blkidokulme hizi azalmistr bilemicm ama durmadi neticede gcemedm onune. En son gttgmde omur boyu bu sorunla ugrasicksn sen o yuzden seni kndrmk istwmm dedio lafi da duyunca elimi ayagimi kestm doktorlardan. Fixplanti kullaniyrm canm