Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıt çıt mı? Kaynak mı karar veremedim

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Ya benim saçlarım ince telli olduğundan seyrek bi görünümü var..
Ve düzleştirici maşa derken çok yıpranıyo..Kırık aldırıyorum 2 ay sonra tekrar kırık bu da hep aynı boyda kalmasına zemin hazırlıyorum 2 senedir saçlarım omuz hizamı geçmiyor..
Kaynak yapmak istedim ama yorumları okuyunca ne yalan söyleyim gözüm korktu..
Çıt çıt saç daha iyi geldi ama bu sefer kardeşim falan saçında ağır duruyo rahat edemezsin boşuna alma falan dedi kafam karıştı???

ben kullanıorum ağır fln durmuyor hem sacların seyrekse kaynak belli olur ve kullananlar memnun deil bence cıtcıt kullan

cit cit da kaynakta sacina zarar verir.
ikiside bir muddet sac tellerine asiliyorlar yani zarar muhakak var ikisindede. cit citin bi ozeliigi isteidginde sikildiginda cikarabilmen.

gorunme konusuda citcitinda kaynaktaki gibi gorunebilir..

yani karar senin yanliz kaynak tabi birazdaha fazla duruyo cit cit dokundugunda cikacakmis gbi olabilir..
cit cit sanirim daha ucuz oluyo, birde kaynakta istediginde cikaramadigin icin baya bi sure bagli kaliosun o saca..
cikarttigindada tam cikiyor..

Çıtçıta alışınca ağır gelmiyor.Fakat tak çıkar bir süre sonra sıkılıyorsun.Kaynak da bir kere takılınca kendi saçın gibi oluyor.ama dublex kaynak diye dip not düşiyim.Tak çıkar problemi yok.ister düz ister dalgalı... Nasıl istersen kullanabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…