• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Cit cit hakkinda sorular.. Bakabilirmisiniz?

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Saclarim bir türlü uzamadigi icin gercek sac citcit aldim
aldim almasinidaaaaa bi türlü hangi parcayi kafamin neresine takicagimi cözemedim :1:

boyu 50 cm

7 parca

parcalarar söyle:

1 x 20 cm

2 x 15 cm

2 x 10 cm

2 x 5 cm

siz nereye takiyosunuz citcitlari?

birde spray, köpük ve jöle kullanabilirmiyim?

Saclarim bir türlü uzamadigi icin gercek sac citcit aldim
aldim almasinidaaaaa bi türlü hangi parcayi kafamin neresine takicagimi cözemedim :1:

boyu 50 cm

7 parca

parcalarar söyle:

1 x 20 cm

2 x 15 cm

2 x 10 cm

2 x 5 cm

siz nereye takiyosunuz citcitlari?

birde spray, köpük ve jöle kullanabilirmiyim?

en buyuk olan 2 taneyı (3lü olanlar) ense üstüne takıosun cnm...3lü olanları ense ustune tak.yanlara ufak olanları..kalanları da yanyana arkaya yıne takıosun..aslında kuafor nasıl takıldığını gösteren bi şema verır ama vermedı mi :S

en buyuk olan 2 taneyı (3lü olanlar) ense üstüne takıosun cnm...3lü olanları ense ustune tak.yanlara ufak olanları..kalanları da yanyana arkaya yıne takıosun..aslında kuafor nasıl takıldığını gösteren bi şema verır ama vermedı mi :S

yok cnm ben netten aldim :)
4 tokalida var ama bende onumu en alta taksam

hepsini takmak zorunda değilsin. arkaya 2 tane 3lüyü tak yeteer.. bende ilk aldığımda hepsini takardım.. yer kalmazdı valla başımda :)) bide çok baş ağrısı yapıyolar.. ilk zamanlar böyle heves ediyo insan ama zamanla hepsini fırlatıp atasın geliyo:31:

birde çıtçıtı takarken krepe yap, üstüne de sprey sık ki, daha sıkı tutsun saçını ;)

Son düzenleme:
hepsini takmak zorunda değilsin. arkaya 2 tane 3lüyü tak yeteer.. bende ilk aldığımda hepsini takardım.. yer kalmazdı valla başımda :)) bide çok baş ağrısı yapıyolar.. ilk zamanlar böyle heves ediyo insan ama zamanla hepsini fırlatıp atasın geliyo:31:

birde çıtçıtı takarken krepe yap, üstüne de sprey sık ki, daha sıkı tutsun saçını ;)

evet yer kalmadigi dogru :)
ama bi türlü dogru takamadim hep görünüyorlar belkide saclarim ince oldugu icin

birde aldigim citcitlar düz ve saclarim dalgali saclarimi düzlestirsemde 1 saat sonra eski haline geri dönüyolar ve citcit oldugu belli oluyor malesef :5:

evet yer kalmadigi dogru :)
ama bi türlü dogru takamadim hep görünüyorlar belkide saclarim ince oldugu icin

birde aldigim citcitlar düz ve saclarim dalgali saclarimi düzlestirsemde 1 saat sonra eski haline geri dönüyolar ve citcit oldugu belli oluyor malesef :5:

o zaman çıtçıtlarını dalgalı yap, çıtçıtlar kolay kolay bozulmuyo (fönde çeksen, maşada yapsan)...

benimde saçlarım ince ve az.. benimkiler hiç belli olmuyo.. şuana kadar kimse anlamadı saçımda çıtçıt olduğunu :)

gözükmemesi için şunu yap: saçları taktıktan sonra, üstlerine krepe yap, sprey sık... hiç belli olmuyo...

benim bir adet yarım ay 4 tane de küçük var yetiyo çok olunca dogal durmuyo bencesi tabi ki bu hepsini aynı anda kullanıma gerek yok

Back