Çıt çıt ,gerçek saç arıyorum

Kızlar ben de çıt çıt saç arıyorum nişanımda kullanacağım saçım uzun ama gür değil bana da rsim atabilirsiniz satmayı düşünen var ise uygun fiyatlı arıyorum sadece hacimli gür göstermek için saçım küllü kumral sarı tonlarında

Merhaba yarımayın resmini gönderirmisinix bana da, acil arıyorum da :)

Bendede var kizlar normalde biliyosunuzdur 8 parcasi 300 350 tl civari benim saclarim yandi bi ara uzamamaya basladi benim saclarim gür oldugu icin ben 16 parca yani 2 takim aldim sari sac.
Ilani görünce aklima.geldi bendede var benim saclarim artik uzadi kullanmiyorum kac cm bilmiyorum ama isteyen olursa ölcer foto atarm fiyat olarak da ozman 2 takima 600 kusur para vermistim 300 düsünyorum 16 parcaya .
8 parca isteyen olursa yani 1 takim 150 tl

Kizlar sacim cook uzun hic boyanmadi fon bile cektirmedim birlikte gidip kestirip verebilirim popoma degiyor baya uzun
Ankaradayim ucrette amlasirsak irlikte gidip kestirirz

Sıfir boyalı gerçek ham saç. Renk koyu kestane boyasız oldugu icin ne renk sürsen hemen tutar. 200 liraya bırakırım bu fiyata cok bulamazsin 8 parca uzun baya

Merhaba canım ben DANDİKkaynaksac.com sitesinden sipariş etmiştim kapıda ödemeli gönderdiler çokta memnun kaldım istersen mesajla ulaş bana yardımcı olmalarını söyleyim çok ilgililer gerçekten ürünleri de kaliteli

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala ariyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…