- Konu Sahibi poyrazinmelegi
anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlayamadim
Merhaba yarımayın resmini gönderirmisinix bana da, acil arıyorum da :)bende çıt çıt var ama ben kullandım boyalı da yarım ay olanıda var tek tek de var yoğunluk versin saçlarına diye istersen resim yollayabilirim. ama öneri istersende ben bi siteden hiç görmediğim halde almıştım kuaför bile çok beğendi çok güzel saçmış diye 3 sene kullanıp bu sene yenisini sipariş ettim aynı yerden oda çok güzel geldi. özelden yazabilirim site ismi vermek yasaksa
Resim atarmısınız ve nekadar fiyatıHala ariyorsaniz bende koyi kumral gerçek yarimay var hiç kullanmadim sadece arka ama
Kızlar ben de çıt çıt saç arıyorum nişanımda kullanacağım saçım uzun ama gür değil bana da rsim atabilirsiniz satmayı düşünen var ise uygun fiyatlı arıyorum sadece hacimli gür göstermek için saçım küllü kumral sarı tonlarında
Canım saç duruyor muBende de 4parca bele kadar uzun siyah gerçek sac var düşünürsen
Hala ariyormusunuz?Kızlar ben de çıt çıt saç arıyorum nişanımda kullanacağım saçım uzun ama gür değil bana da rsim atabilirsiniz satmayı düşünen var ise uygun fiyatlı arıyorum sadece hacimli gür göstermek için saçım küllü kumral sarı tonlarında
Hala arıyormuşunuz ?Canım saç duruyor mu