Çıt çıt ,gerçek saç arıyorum

bende çıt çıt var ama ben kullandım boyalı da yarım ay olanıda var tek tek de var yoğunluk versin saçlarına diye istersen resim yollayabilirim. ama öneri istersende ben bi siteden hiç görmediğim halde almıştım kuaför bile çok beğendi çok güzel saçmış diye 3 sene kullanıp bu sene yenisini sipariş ettim aynı yerden oda çok güzel geldi. özelden yazabilirim site ismi vermek yasaksa

Bendede 5 Parça var saçlarım uzadığı için kullanmıyorum 5 sene önce 350 tl ye almıştım 100 tl ye vermek istiyorum baya uzun ve gür

konu sahibi yok sanırım ben ne renk saçlarınız ve uzunluğu ne

Konu sahibini bilemiyorum :) ben kendi citcitlarimi belirttim koyu kahve ve uzunlar. Ölçüsünü tam bilmiyorum daha dogrusu olcmedim ama ilgilenirseniz olcerim. 360tl almistim 300e birakirim. Boyanmamis ve hiçbir islem gormemis

gercek çıt çıt sac arayanlar bende var satmak ıstıyorum en fazla 4 kez kullandım . sacları kendım yaptrıdım arkadasımın sacları gercek dogal sac. 8 parcadan olusuyor hepsı 2 tokalı 70 cm 130 gram ısteıdıgınız gıbı dagıtabılıyorsunuz sacınızda 0530... ısteyene detaylı foto yollaım

Son düzenleyen: Moderatör:
Figen hanim ozelden fiyat alabilirmiyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibini bilemiyorum :) ben kendi citcitlarimi belirttim koyu kahve ve uzunlar. Ölçüsünü tam bilmiyorum daha dogrusu olcmedim ama ilgilenirseniz olcerim. 360tl almistim 300e birakirim. Boyanmamis ve hiçbir islem gormemis
Hala elinizdemi saclar?

Merhaba ben de nisanim.için.cit.cit saç aldım.sadece bir kez kullandım.şimdi.satıyorum ilgilenirseniz yardimci olurum gerek saç boyanabilir canli bir sac harika duruyor. 8.parça 130 gr ben 500 e aldım.yarı.fiyatına satarim.

mümkünse resmini özelden bana atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…