Kısa saçlarımdan bıktıydım artık..Valla herşey annemin 2009 da saçların bakımsızlaştı kestirlim demesiyle başladı göğüsüme kadar olan saçlarımı önce küt sonrada resmen erkek gibi kestirdim..Gerçekten çok yıpranmışlardı çünkü malesef denemediğim renk yok He akıllandımmı hayır Uzun zamandır çıt çıt mı kaynakı gidip geldim arasında..Ama ben sıkıntılıyım öyle kafama batıcak veya rahatsız edicek bişi olsunda istemedim..En mantıklısı çıt çıt geldi tak çıkar çok pratik.. Gitti gidiyor ve bi sürü siteden araştırdım ama pek güvenemedim..Gerçek saç diye sentetikte karıştırıyolarmış aralarına veya elinize tamamen sentetik saç ulaşma durumu.. En iyisi görerek almak dedim ve bakırköydeki bi pasaj altından aldım..8 Parçaydı ama ben 2 tane daha istedim kısa saçım diye.. Toplam 10 Parçayı 250 ye aldım..Boyanmamış ham saç arada bi iki tel beyazları bile var Şu an saçım siyaha boyalı Kuaförüm boyayıpta çıtçıtlara yazık etme ton farkı yok dedi..Zaten siyah boyada çabuk akıyo malesef..
Kızlar sentetik çıçıt saç almayı düşünüyorum ben de. Sentetik- naylon ve doğal saç olmak üzere 3 çeşiti varmış. Sentetiği önerir misiniz? Naylon berbat, kullandım, hiç gerek yok para bile vermeye. Ama sentetik saça dokundum gerçek saç gibiydi nerdeyse. Zamanla bozulma olur mu? Sadece bir ya da iki kez maşa yapmayı düşünüyorum. Diğer durumlarda düz olarak kullanırım zaten. Kullanışlı mı sizce?