• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çişli bez sayısında azalma

Ekrudogru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2021
183
81
48
25
3 aylık bebeğimin cisli bez sayısı azaldı kilo alımı iyi gidyor ama bir kaç gündür üç tane dolduruyor havalar çok sıcak emince çok terliyor acaba ondanmi korkuyorm acmi bırakıyorm acaba çocuğu diye mememi sıkınca tazikli geliyor damla damla da degil sık sık emziryorm normalmi kızlar başına gelen varmi

Terle gidiyodur telaş yapmayın. Hele de kilo iyiyse.

Terle gidiyodur telaş yapmayın. Hele de kilo iyiyse.
Ya öncellikle çok teşekkür ederim ve biraz önce geçmiş açtığım konulara baktim ordan da yorumunuz olmuş bu cevabı görünce mutlu oldum tüp bebek yapicsktim öneri istemiştim sizde herhalde ikinciye hazırlanırken kendiliğinden olmuş
Biliyor musunuz benim de ilk denemem negatif ikinciye tam hazırlandım regl olmayı bekledim hamile olduğumu öğrendim 3 aylık oğlum var

Benim bebeğimin de cisli bez sayısı baya azaldı. Antalya'da yaşıyoruz çok fazla terliyor ona bağlıyorum bende çünkü sütte değişiklik yok,emmesinde de öyle.

Benim bebeğimin de cisli bez sayısı baya azaldı. Antalya'da yaşıyoruz çok fazla terliyor ona bağlıyorum bende çünkü sütte değişiklik yok,emmesinde de öyle.
Bende Diyarbakırdayim 40 derce burası moralim bozuluyor acaba doymuyormu diye üzülmeye başladım

Bende Diyarbakırdayim 40 derce burası moralim bozuluyor acaba doymuyormu diye üzülmeye başladım
Zannetmem,bence terleme ile alakalı dediğim gibi. İçinize sinmiyorsa düzenli takip eden bir doktoru varsa danışın.

Ya öncellikle çok teşekkür ederim ve biraz önce geçmiş açtığım konulara baktim ordan da yorumunuz olmuş bu cevabı görünce mutlu oldum tüp bebek yapicsktim öneri istemiştim sizde herhalde ikinciye hazırlanırken kendiliğinden olmuş
Biliyor musunuz benim de ilk denemem negatif ikinciye tam hazırlandım regl olmayı bekledim hamile olduğumu öğrendim 3 aylık oğlum var
Ya çok mutlu oldum. Seviyorum bu platforumu. 🫠 Sağlıkla büyüsün inşallah bebeniz.

Benim bebeginde bez sayısı azaldı terlemesinden dolayı sanırım. Ben bile yazın çişe az giderim 😅

Back