• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Çişlerle başımız dertte...

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Tuvalet eğitimi verirken

• Geze bez bağladım

OY: 1 33,3%
  • Gece bez bağlamadım

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

Pinklovee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
101
103
103
İzmir
Merhaba kadınlar klubu hanımları kuzuma 30 aylıkken tuvalet eğitimi vermeye başladım ilk üç gün herşey çok güzeldi hatta bumuymuş yani diye dalga bile geçmiş olabilirim kendisi çiş var diyip lazımlığına oturuyordu ama ne olduysa sonradan sapıttı üç aydır gündüzleri altını bağlamıyorum ama asla kendi çişim var diyipte tuvalete gitmiyor ve sürekli altına yapıyor değiştirmiyim rahatsız olsun diyorum ama hiç rahatsız olmuyor öylece oturuyor evde batmadık ne koltuk ne halı kaldı sinirlerim çok bozuluyor artık kış günü kurutması zaten apayrı bir dert akıl verin bana lütfen acaba diyorum geceleri altını bağladığım için mi öğrenemiyor ama hiç kuru uyandığı olmuyor aksine çoğu sabah bezi taşmış oluyor

Canım ben henüz o meceraya başlamadım ama okuduğum ve duyduğum gündüz ve gece bezini aynı anda bırakın diyolar. Allah kolaylık versin inşallah hemen öğrenir kuzucuk

Canım ben henüz o meceraya başlamadım ama okuduğum ve duyduğum gündüz ve gece bezini aynı anda bırakın diyolar. Allah kolaylık versin inşallah hemen öğrenir kuzucuk
Çok teşekkür ederim çok zor bir süreçmiş gerçekten ama herşeye değer canları sağolsun

Ben oğlumun tuvalet eğitimine 37 aylıkken başladım neden geçti çünkü hazır değildi sabah bezi kuru kalkmıyordu.Ne zamanki kuru kalkmaya başladı ozaman başladım. Size tavsiyem ya bekleyin kış mevsimi geçsin takın bezini çocukta bu stresi unutsun ve ilkbaharda sıfırdan başlayın yada madem başladınız bezi tamamen ortadan kaldırın.
Ben tuvalete başlıyoruz dediğimde bezi komple kaldırdım.Gece ilk etapta 2 saatte bir wc kaldırdım sonraları bu saat uzuyor şimdi 6 yaşında tuvaleti gelirse kalkıyor. Gündüzde mümkünse siz takip edin saat başı çişe götürün hatta alarm kurun telefonda alarm çalınca direk çiş diye kendi koşsun bu alışkanlık oturunca zaten kaçırmıyacaktır. Bu her çocukta farklıdır kimi 1 ayda kimi 1 yılda öğrenir acele değil sabır lazım Allah kolaylık versin.

Açıkçası şuan kış olduğu için gece bezini bırakmaya korkuyorum üşütürde hasta olursa diye sabaha kuru bezle kalkmıyor çoğu zaman tam tersi taşmış bile oluyor malesef

Benim de oğlum 30 aylık nerdeyse ve bıgün 2. Gün oyuna falan daldığında altına yapıyor anne yaptım diye geliyor. Dün gece bez bağlamadım da uyandırmadım da uyanınca götürdüm yaptı. Tabi uyanmadığı arada bir kere de yatağa yaptı :)) dünden beri hiç kakadını yapmadı ama. Değişik ve zor bir süreç çok tırsıyorum :KK17:

Benim de oğlum 30 aylık nerdeyse ve bıgün 2. Gün oyuna falan daldığında altına yapıyor anne yaptım diye geliyor. Dün gece bez bağlamadım da uyandırmadım da uyanınca götürdüm yaptı. Tabi uyanmadığı arada bir kere de yatağa yaptı :)) dünden beri hiç kakadını yapmadı ama. Değişik ve zor bir süreç çok tırsıyorum :KK17:
Kaka olayıda çok zordu onu atlattık çok şükür ama çişlerle başımız dertte

Çiş günlüğünde 3. Gün; bugün çişini hiç altına yapmadı. Anne çiş geliyor diye bağırınca koşa koşa vc nin yolunu tutuyoruz. Sanırım gündüz çiş faslı tamamdır. 2. Gece 2 kere yatağına 1 kere wc ye yaptı. Bu 3. Gece bakalım bu gece ne olacak. Kakaya gelince onu söylemek istemiyor. Yaptığını fark edip götürüyorum o zaman yapıyor ama bir ağlamaklı hale bürünüyor. Bakalım sabah ola hayrola :))

Back