Tuvalet Eğitimi Çişini lazımlıga değil dışarı çıkınca yere yapıyor ne yapacağım

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
çok sıkıldım artık yapmıo lazımlıga çişi az yapıp tutuo ve evin içine yapıo

Bencede halılarını kaldır bu iş en iyi yazın öğretiliyor. Oğlum kreşte öğrendi arada evde fire verdi fakat şuan için gayet başarılı.

ben çocuğunuzun, bilinçli olarak sağa sola yaptığını düşünmüyorum... siz daha iyi bilirsiniz tabii ki ama, henüz hazır değilmiş gibi geldi bana yazdıklarınızdan...

öncelikle tamamiyle bezsiz bırakarak etrafı pislettiğinde kendinizi ve çocuğunuzu üzmek yerine, kalitesi düşük bir bez takarak ıslaklığının farkına varmasına müsaade edin..

alışma sürecinde vc ye yaptığı her çiş / kaka için bir hediye belirleyin...kimi zaman çıkartma, bazen sevdiği bir şekerleme....

ama en önemlisi ilk cümlemde belirttiğim gibi, çocuğunuzun gerçekten hazır olduğuna emin olun...

kolaylıklar, bol sabır diliyorum

çocugum hazır merak etme 2 hafta iiiiiiiii basladık hiç yere çiş yapmıo artık gecede kuru sadece kak kaldı sorunlu o kaadar bilinçsiz bi anne diilim 24 yasınadyım ve 2 ün. bitirdim

çocugum hazır merak etme 2 hafta iiiiiiiii basladık hiç yere çiş yapmıo artık gecede kuru sadece kak kaldı sorunlu o kaadar bilinçsiz bi anne diilim 24 yasınadyım ve 2 ün. bitirdim

şu yazdıgın cvp.la istersen 10ünv.bitir cnm senden bısey olmaz...sana cvp.yazan bayan o kdr guzel nazık bı dille izah etmışki ama sen bunu nasıl bır anlayış içinde okuduysan direk çemkirmişsin.!cvp.bını okudugumda şok oldum sana cvp.yazmadan geçmez ötekıne haksızlık olurdu ...şimdide bana çemkiremeye hazır oluyosun yaz ıcınde kalamasın.

ben bi çemkirme göremedim burda sadece net yazarım sıkıntı oo asıl siz bu şekilde çemkirmişiniz konumu tartışma haline getirmeyin mümkünse

uyarı almışım:)sory....yazdıgım cvp.ı bir anda düşünmeden yazdım kelimelerimi seçmem gerektiğini düşünemedım,tekrar so sory.....anyway esraanne arkadaşım birdaha cvp.fln yazmam,ztn hiç tarzım olmayan bişey yaptım.oda yazdıgınız cvp.içindi...kendıme hakim olamadım...herneyse ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…