Tuvalet Eğitimi Çişimi bezime yapmak istiyorum anneciğim.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
158
İstanbul
merhaba arkadaşlar
başlıkda da belirttiğim gibi 27 aylık olan kızım aynen bu cümleyi kullanarak ne lazımlığına ne adaptörüne oturuyo her bez değişimi bir kaos ben kakamla durmak istiyorum çıkarma diye ağlıyo çok güzel konuşuyor falat söylemiyo üstelik birde söylemek istemediğini belirtiyo ne yapıcam üstelesem daha çok inatlaşıyo boş versem 2. bebeği düşünüyorum hamile kalmadan alışsın istiyorum yaza mı bıraksam hazırmı değil anlayamıyorum

bence zorlamayın yaza bırakın... bazı çocuklar kakalarını kedi parçası olarak düşünebiliyor... zamanla kendini hazır hissedecektir. siz onu tuvalet için zorlamadan güzel güzel anlatın... ben kızıma müzikli tuvalet almıştım... sen kaka yada çiş yaparsan sana teşekkür edicek demiştim... onunda çok hoşuna gitmişti.. hep ikimiz boşalttık tuvaletini.. sifonu çekerken güle güle kaka güle güle çiş dedik... benim kız 30 aylık öğrendi.. yani en normal yaş 2.5 yaştır... size şimdiden kolay gelsin... biraz zorlu bir süreç ama sabır ... öğrenmeyen çocuk yok sonuçta... sadece doğru zaman...

vezgo'ya katılıyorum. Yeğenim de öyle bezi bırakmıştı. 3 yaşındaydı yanılmıyorsam. Tam bir tören oluyordu tuvalet eher gidişi. Bezini çöpe attıktan sonra da aynı işlemi yapabilirsiniz. Her törenden sonra aferin diyip sözel olarak ödüllendirilmeli. Kimisi çikolata, yiyecekle de ödüllendiriyo ama ben doğru bulmuyorum. Sonra çocuk çıkarcı olur gibime geliyor. Geç olsun, güç olmasın. Üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…