- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Mrsduygusl
-
Bezini değiştirin yani markasini.Yasak mi bilmiom ama şu B harfiyle baslayan market var ya onun J.... B.... bezi 4 numara alinArkadaşlar günaydın.2 yaşındakı kızımın sabahları hep yatağa çişi çıkıyor karnından taraftan.4 numara bez kullaniyorduk acaba kucuk geliyor ondan mı dedik 5 e gectik onda da aynı oluyor gece cikmasa bile sabah uyaninca yaptigi cisle beraber yine cikiyor hadi yazin bi sekilde hallediyorduk kisin cok zor olacak bizim icin var mi boyle bir durum yaşayan, çözüm önerisi olan?
Yatmadan önce şu icirmeyinArkadaşlar günaydın.2 yaşındakı kızımın sabahları hep yatağa çişi çıkıyor karnından taraftan.4 numara bez kullaniyorduk acaba kucuk geliyor ondan mı dedik 5 e gectik onda da aynı oluyor gece cikmasa bile sabah uyaninca yaptigi cisle beraber yine cikiyor hadi yazin bi sekilde hallediyorduk kisin cok zor olacak bizim icin var mi boyle bir durum yaşayan, çözüm önerisi olan?
Yani bim in bezini diyorsaniz bende onu kullaniyorum hicbir sorun yasamiyordum ama zor oluyor artık bizim icin havalar da soguyor 4 kullanıyordum buyuk boy 5 numara aldim ama pek fayda etmediBezini değiştirin yani markasini.Yasak mi bilmiom ama şu B harfiyle baslayan market var ya onun J.... B.... bezi 4 numara alin.3 cocuguma da onu kullandim hic sorun yasamadim.
Yatmadan önce icirmiyorum ama yemekten sonra mı cok su veriyorum acaba diyorum hemen yatmadan once degistiriyorum bezini de yok bende gece uyandırmayı dusunmuyorum bebekkenden beri hic kaldirmadim ben kendisi uyanmadigi sureceYatmadan önce şu icirmeyin
Bez bağlama şeklinizin gevşek olmadığından emin olun
Bez markanızı değiştirebilirsiniz
Kesinlikle gece uykusunu bölüp altını değiştirmeye kalkmayın ,kendisi uyanırsa yapabilirsiniz ama loş ışık olsun eğer uyanmazsa uyandirmayin uyku düzeni bozulur
Ben 3 cocuguma kullandim hala ogluma kullaniyorum hic sizdirdigini görmedim.Acaba siz yanlardan fazla mi gevşek birakiyorsunuz?Ya da zibin giydirmio musunuz?Eger giydirmiosaniz giydirin o da bezi tutuoYani bim in bezini diyorsaniz bende onu kullaniyorum hicbir sorun yasamiyordum ama zor oluyor artık bizim icin havalar da soguyor 4 kullanıyordum buyuk boy 5 numara aldim ama pek fayda etmedi
Benim kızım hep yüz aşağı uyuyor hepte karnından çıkıyor çişi zıbında giydiriyorum güzelcede bagladigimi dusunuyorum ama bilemedimBen 3 cocuguma kullandim hala ogluma kullaniyorum hic sizdirdigini görmedim.Acaba siz yanlardan fazla mi gevşek birakiyorsunuz?Ya da zibin giydirmio musunuz?Eger giydirmiosaniz giydirin o da bezi tutuo
Yatmadan önce icirmiyorum ama yemekten sonra mı cok su veriyorum acaba diyorum hemen yatmadan once degistiriyorum bezini de yok bende gece uyandırmayı dusunmuyorum bebekkenden beri hic kaldirmadim ben kendisi uyanmadigi surece
Dediğim gibi hep yüz aşağı uyuyor ön tarafından cıkmış oluyor bezin arka tarafında çiş olmuyor kuru gorunuyorBez numarası küçük geldi.
6 numara falan taksanız, 2 yaşında diyorsunuz.
Benim oğlanın da arada çıkar, uyumadan hemen önce değiştiririm ve gece bakarım, çok dolduysa yine değiştiririm.
Hareket etmeden yatıyor ise tek bir noktada toplanıyor, çıkma durumu ondan oluyor.
Anladım bizimde eskiden bu kadar degildi binde bir olurdu şimdi neredeyse 5 günün 3 gunu boyle oluyorBenim oğlum şuan bir yaşında biz de ara ara yaşıyoruz bu durumu ben tam olarak yürümeye geçince primaya geçmeyi düşünüyorum
Son bir belki külot giydirin lastigi az sıkı olandan baska da bisey gelmedi aklimaBenim kızım hep yüz aşağı uyuyor hepte karnından çıkıyor çişi zıbında giydiriyorum güzelcede bagladigimi dusunuyorum ama bilemedim
Bende onu kullanıyorum kızım iki yasında pek böyle bir sorun olmadı. Çok uzun süre tutmayın altında bezini bizimki de çok su içer gün içinde sık değiştiririm.Yani bim in bezini diyorsaniz bende onu kullaniyorum hicbir sorun yasamiyordum ama zor oluyor artık bizim icin havalar da soguyor 4 kullanıyordum buyuk boy 5 numara aldim ama pek fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?