Çişi taşıyor😕

Mrsduygusl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
1.347
1.878
83
Arkadaşlar günaydın.2 yaşındakı kızımın sabahları hep yatağa çişi çıkıyor karnından taraftan.4 numara bez kullaniyorduk acaba kucuk geliyor ondan mı dedik 5 e gectik onda da aynı oluyor gece cikmasa bile sabah uyaninca yaptigi cisle beraber yine cikiyor hadi yazin bi sekilde hallediyorduk kisin cok zor olacak bizim icin var mi boyle bir durum yaşayan, çözüm önerisi olan?

Bez markasını değiştirin.
Altını gece de değiştirin,belli ki yoğun çiş yapıyor bezinde bir emme noktası var.
Kendisiyle görüşün,eğer bez bırakmaya psikolojik olarak hazır gibi olabilirse yavaş yavaş alıştırma külodu kadınlık vb. yardımcı ürünler ile tuvalet alışkanlığı kazanımını sağlayın.

Teşekkür ederim yorumunuz için birde bez markasini degistirip deneyecegim tuvalet egitimi icin biraz daha rahat kendini ifade edebilmesini bekleyecegim bir defa denemistim daha once ogrendi gibi ama soyleyemiyordu ben goturunce yapiyordu birseye dalarsam altina yapiyordu şimdi çiş kaka filan diyor ama hic tamamen bezini cikartip denemedim

Bezini değiştirin yani markasini.Yasak mi bilmiom ama şu B harfiyle baslayan market var ya onun J.... B.... bezi 4 numara alin.3 cocuguma da onu kullandim hic sorun yasamadim.

Yatmadan önce şu icirmeyin
Bez bağlama şeklinizin gevşek olmadığından emin olun
Bez markanızı değiştirebilirsiniz
Kesinlikle gece uykusunu bölüp altını değiştirmeye kalkmayın ,kendisi uyanırsa yapabilirsiniz ama loş ışık olsun eğer uyanmazsa uyandirmayin uyku düzeni bozulur

Bezini değiştirin yani markasini.Yasak mi bilmiom ama şu B harfiyle baslayan market var ya onun J.... B.... bezi 4 numara alin.3 cocuguma da onu kullandim hic sorun yasamadim.
Yani bim in bezini diyorsaniz bende onu kullaniyorum hicbir sorun yasamiyordum ama zor oluyor artık bizim icin havalar da soguyor 4 kullanıyordum buyuk boy 5 numara aldim ama pek fayda etmedi

Yatmadan önce icirmiyorum ama yemekten sonra mı cok su veriyorum acaba diyorum hemen yatmadan once degistiriyorum bezini de yok bende gece uyandırmayı dusunmuyorum bebekkenden beri hic kaldirmadim ben kendisi uyanmadigi surece

Yani bim in bezini diyorsaniz bende onu kullaniyorum hicbir sorun yasamiyordum ama zor oluyor artık bizim icin havalar da soguyor 4 kullanıyordum buyuk boy 5 numara aldim ama pek fayda etmedi
Ben 3 cocuguma kullandim hala ogluma kullaniyorum hic sizdirdigini görmedim.Acaba siz yanlardan fazla mi gevşek birakiyorsunuz?Ya da zibin giydirmio musunuz?Eger giydirmiosaniz giydirin o da bezi tutuo

Ben 3 cocuguma kullandim hala ogluma kullaniyorum hic sizdirdigini görmedim.Acaba siz yanlardan fazla mi gevşek birakiyorsunuz?Ya da zibin giydirmio musunuz?Eger giydirmiosaniz giydirin o da bezi tutuo
Benim kızım hep yüz aşağı uyuyor hepte karnından çıkıyor çişi zıbında giydiriyorum güzelcede bagladigimi dusunuyorum ama bilemedim

Benim oğlum şuan bir yaşında biz de ara ara yaşıyoruz bu durumu ben tam olarak yürümeye geçince primaya geçmeyi düşünüyorum
Yatmadan önce icirmiyorum ama yemekten sonra mı cok su veriyorum acaba diyorum hemen yatmadan once degistiriyorum bezini de yok bende gece uyandırmayı dusunmuyorum bebekkenden beri hic kaldirmadim ben kendisi uyanmadigi surece

Bez numarası küçük geldi.
6 numara falan taksanız, 2 yaşında diyorsunuz.
Benim oğlanın da arada çıkar, uyumadan hemen önce değiştiririm ve gece bakarım, çok dolduysa yine değiştiririm.
Hareket etmeden yatıyor ise tek bir noktada toplanıyor, çıkma durumu ondan oluyor.

Dediğim gibi hep yüz aşağı uyuyor ön tarafından cıkmış oluyor bezin arka tarafında çiş olmuyor kuru gorunuyor

Merhabalar.kizinizda benim kizim gibi.kizimin sabahlari asiri cisi gelir bezden tasar ustu mahvolurdu.bende kizim uyanir uyanmaz tuvalete goturuyordum.bi iki derken yavas yavas alisti tuvalete.yoksa 5 numara beze gecsenizde yada en iyi markayi kullansanizda sonuc degismeyecek(yasadigim icin soyluyorum)

Bende onu kullanıyorum kızım iki yasında pek böyle bir sorun olmadı. Çok uzun süre tutmayın altında bezini bizimki de çok su içer gün içinde sık değiştiririm.

Merhaba. Beziniz ekonomik paket, avantajlı paket adıyla satılan çoklu paket bezlerdense o yüzden de sızdırıyor olabilir. Bir çok marka denedim hepsinde de aynı soeunu yaşadım, küçük paketlerle ekonomik paketlerin kalitesi kesinlikle farklı. Tuvalet eğitimi içinse bebeğin sabah tamamen kuru kalkmasını beklemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…