• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çişi bezden çıkıyo

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
10 gündür filan oğlum sabahları hep ıslak kalkıyo çişi kıyafetine çıkmış oluyo.Daha önce böyle olmuyodu bez aynı bez sıvı alımı aynı neden böyle oluyor anlamıyorum.sizce neden,size de oluyor mu?

canım cocuklar buyuyor buyudukce de artık daha fazla ıdrar yapıyorlar benım de oglumda aynı sorunu yaşadım bende cozumu gece 12 de degısıtrıyorum sabah 6 normalde gece 10 da yatırmadan degıstırırdım hemde en kalıtelısını kullanıyourm

bezin bir buyuk olanindan alsana? cocugunuz buyumustur elbet, cisinin oranida cogaliyor tabi, bezde kucuk kalmistir....bir deneyin

Şimdi eğer çocuk aynı tarafında uzun bir müddet yatarsa haliyle aynı bölgeye daha çok çiş yapıyor buda sızıntıya sebep oluyor.
Yani sorun bezin kalitesi değil çocuğun aynı pozisyonda yatması canım.
Kilosuna uygun bez al. Daha sık değiştir.

bence de bezin numarasından kaynaklanydr ama hepsini denedim prima gece olanından şaşmıyorumm bir de bebeğiniz üşütmüş olabilir çişi fazla kaçıırıyrsa

Canım bezini bir numara büyük al..
Bir ara bizeede olmuştu..
ama geçti....
Çok sıvı içyiğinde oluyor....

Uyumadan hemen önce değiştiriyorum eniyisini kullanoyorum 4 ve 5 numara ikisini dekullandım bilmiyorum yine de çıktı aslında üşenmeyip gece 1 kez altını almam gerek heralde.Teşekkür ederim yorumlarınız için

Bizde de aynı problem var. Gecede iki kere çişi çıkıyor dısına. Oglum 19 aylık yaklasık 3-4 aydır aynı problemi yasıyoruz. Farklı bezlerin farklı boylarını denedik ama halen bir cözüm bulmus degiliz. Cok su içiyor oglum, gün için de de çok çiş yapıyor haliyle. Doktoruna sordum fazla su iciyor diye, doktoru güzel bir alıskanlık oldugunu soyledi.

Back