Çişe alıştır

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.267
4.564
53
25
Merhaba arkadaşlar çişe hazır olmadığını düşünüyorum 3 yaşına girecek ama herkes sürekli çişi alıştır tuvalete alıştır bezden kurtar diyorlar ama benim oğlum asla hazır değil ve korkuyor sürekli böyle diyen kayınvalide ve akrabalara karşı ne demek gerekir

Vermeniz gereken cvp altını değiştiren ben bez parasını veren ben olduğunu söylerseniz onlara iyi gelir bu cvp kesinlikle bez olayı onlar için çok önemli bir geçiş dönemi hazır değilse zorlamayın bu ilerde size ve ona sıkıntı olur psikolojik açıdan.Kendini hazır hissederse zaten bezine gece yapmayacak kendi tuvaletini söyleyecek.Herkes çok konuşuyor boş konuşuyor herkesin alışma fıtratı farklıdır.Benim oğlum 3,5 yaşında kendini hazır hissetti ve 3 günde öğrendi alıştırma çamaşırıyla ve altına gece alt açma bezi sardım hiç ıslanma olmadı sorun yaşamadım

Onların evine gittiğindr bezi çıkar bi halılar falan batsın sonrası susarlar... Hiç ağızlarını kapatacakları yeri zamanı bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…