çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

Boyle dusunmemizin bize faydasi yok. Kendinden nefret etmenin de sana bir faydasi yok.

bir kız ki griye boyanmış ne kadar güzel geldi.kiloluysan zayıfla.kendine acımakla bişey elde edemezsin.valla 18 yaşındaki halimden daha güzel hissediyorum kendimi,çünkü kendimi fark ettim.

Yeteneksiz ve beceriksizim demişsin de, neyi kaç defa denedin de olumsuz bir sonuç aldın? Ya da gerçekten bir şeyler için çabaladın mı?

Yeteneksiz ve beceriksizim demişsin de, neyi kaç defa denedin de olumsuz bir sonuç aldın? Ya da gerçekten bir şeyler için çabaladın mı?
resim dersinde berbat olan çizimlerimi biliyorum mesela. bir ara tasarıma merka sarmıştım da sonuç hüsran. gerçi ben de çok güzel taşırdım ya tasarımlarımı nasıl düşündüm ayrı bir konu... ya da şarkı söylemek vazgeçilmezimdi mesela her gün bıkmadan söylerdim çevremdekiler benim karga sesimi dinlemek zorunda olmadığını söylediler vazgeçmedim. ta ki kendi sesimi videoya alana kadar... o kadardı... sonra küçükken enstrüman kursuna gitmek için çırpındığım zamanları hatırlıyorum o da sınav bahaneleriyle hep ertelendi. sonra hızlı okuma kursları diksiyon kursları ingilizce kursları derken hiçbiri olmadı. bari derslerde iyi olayım zeki olmasan da çabalamış olmak başarılı olmak var dedim ama iş işten çoktan geçmiş durumda.. sınava üç ay kala....

birşeyi yapamamak yeteneksizlik değildir. yeteneksizlik, en iyi yapabileceğin şeyi bulamamaktır. mesela resim çizemezsin ama mükemmel takı tasarım yaparsın, şarkı söyleyemezsin ama insanları ikna kabiliyetin yüksektir. sen en iyi ne yapabiliyorsun bunu bulman lazım. güzelliğe gelince göreceli bir kavram. benim görümceme güzel derler ama bence çirkinlikle kutsanmış, koca karılara benzeyen makbule tipli biri. sana benzeyen bir ünlü bulup saçlarını öyle kestirip makyajını öyle yapabilirsin, sonuçta ünlülerin hep bu işlere bakan imajmakerları var.

Resim, tasarım, müzik, enstrüman...Bunlar beceriden ziyade evet yetenek işi; mesleki kaygılarla değil de hobi olarak yapıyorsan bunun sonucunun hüsran olup olmaması ne açıdan önemli ki? Yaparken mutlu hissediyorsan yapmaya devam et.
O kadar şey saydın ki anladığım kadarıyla yaşın da küçük 17-18'sin daha.. Bu saydığın şeylere ne ara vakit ayırdın da sonucunun hüsran olduğunu gördün. İnsanlar uzun uzun yıllar emek verip, karşılığını alıyor ha deyince olmuyor. Dediğim gibi meslek olarak düşünüyorsan yetenek ama aynı zamanda emek gerekiyor, ama hobi olarak düşünüyorsan da sonucunun bir önemi yok.
İngilizce, diksiyon kursları da öyle sadece yetenekle olacak şeyler değil, üzerine çalışacaksın özellikle ingilizce üzerine bayağı emek vereceksin ne kadar vakit ayırdın da olmadı?
Üç ay da sınav için müthiş bir performans göstermeyebilirsin belki ama bir dahaki yıl için çabaladığın takdirde hala çok yüksek bir şansın var. Fakat bu çabalama bir iki ay çalışıp olmuyoor olmuyoorr deyip bırakmakla değil,ciddi anlamda emek vererek olur.

Anladığım kadarıyla kafanda güzellik=başarı var ama o işler yürümüyor be Büşracım. Güzellikle değil çaba, eşek gibi çalışmakla, emek vermekle olur.
Güzellik, çirkinlik meselesine de değinmiyorum eski şişman Yunan tanrıçaları şimdiki güzellik normlarına uymadıklarını öğrenince kalpleri kırılır diye korkuyorum. -mesajı almışsındır umuyorum-.

Yetenek kendiliginden ortaya cikmaz bence. Saniyo musun ki bu unlu ressamlar, yazarlar dogustan resim ciziyodu, yazi yaziyodu? Hayir bence en onemli sey egitim. Atıyorum resim konusunda yetenekli mi olmak istiyosun o zaman resim kursuna git. Bigun sokak ressamiyla konuştuk cok guzel resimleri vardi ne kadar yeteneklisiniz dedim adam bana sende kursa git sende boyle cizersin dedi. Ders konusuda oyle ne kadar cok calisirsan o kadar cok basarirsin bide dogru calismayi bilmek onemli tabi.
Guzellik konusuna gelirsek bakim yapsamda degismem demissin. Mesela nerelerini begenmiyosun? Kilon nasil mesela? Unlulerin makyajsiz hallerini gorunce aslinda her insanin nasil kolay evrim gecirebilecegine hayret edersin.

Belcim bilgin, fahriye evcen bu ünlüler estetik yaptiranlardan sadece ikisi. Sınava üç ay kala yazdığına göre ygsye gireceksin diye düşünüyorum.Bence abarttığın kadar çirkin değilsin. Ama kendini öyle hissediyorsan o zaman güzel ,bol para getirecek bir mesleği edinmelisin ,sonrasında istediğin estetik ameliyatı olursun. Bunun için de sınava asıl. Sayfaların hepsini okumadim. Dediğim gibi ygs ise, 3 ayda her şekilde yetişir.

neremi beğeniyorum dersem daha kısa bir cevap olur. bir gözlerimi o da fotoğraflarda biri büyük biri küçük çıkıyor :/

neremi beğeniyorum dersem daha kısa bir cevap olur. bir gözlerimi o da fotoğraflarda biri büyük biri küçük çıkıyor :/

Ozelden bana fotonu atar misin? İnan suan yorum yapamiyorum gormeden. Bende sana atarim bende kendimi begenmiyorum ve suan degisme asamasindayim sana anlatirim neler yaptigimi

Canim bence bir psikologla görüşebilirsin ben de senin yasindayken aynı düşünüyordum cok kötüydüm şu anda tam anlamiyla gecmedi düşüncelerim 21 yaşında olucam hala kendimi çocuk gibi hissediyorum yeni hicbisey denemedigim icin ve gecmisteki yasadigim olaylardan dolayi insanlarin bana cirkin demesi hep kendi kendime yeteneksiz beceriksiz ve sevilmeye deger biri olmadigimi düsünmem bunlar aklimdan gitmiyor ama senin yasindayken bu sebeplerle psikologa gittigim zaman yavas yavas kendimi biraz da olsa begenmeye basladim yardimci oldu bana ama terapim yarim kaldi sonra da ben üstüne hic bisey koyamadim gene gitmeyi düşünüyorum bence sende gitmelisin

Benim bir arkadas vardi. Tobe Yarabbim cirkinlik abidesi. Tum erkekler ondan kacar.Is yerinde bir is beceremez. Allahim bir ozguveni var. Kendini dunya guzeli saniyo bide. Bir dil var papuc gibi. Hakliysan bile seni haksiz olduguna inandirir. Aynaya bakinca kendine asik. Ben bu kizlara cok imreniyorum ya.

Kaç yaşındasın canım? Emin ol yıllar her zaman acımasız olmuyor. 1 yıl sonra bile çok değişmiş bulabilirsin kendini ve ne kadar güzelleştin cümleleri duyabilirsin çevrenden.

Saçmalamayın isterseniz o kendinizden üstün gördüğünüz insanların hepsi sizinle aynı anatomiyi paylaşıyor aynı topraktan yaratıldık hepimiz.onlar da kan ve kemikten oluşan aciz yaratıklar,sen de.kimsenin kimseden üstünlüğü yok.

1.60 mı? 1.60 olsa şükür namazı kılarım oturup :) malesef 1.50 küsürlü işte kısayım yanı o yüzden olmuyor pantolon boyu bile uzun yaaaa :)

kim kardashian da kısa ve gurbuz kadın ama kendine bakıyor ve tüm dünya da ona bakıyor boylu poslu Paris Hiltonu bile solladı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…