- 11 Ağustos 2013
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi DilhunTara
Canım sen daha çok küçüksün.Ergenliğin verdiği bir orantısızlık olabilir ama inan ki yaş ilerledikçe sana bir hoşluk güzellik gelecektir.Mezuniyetine de de hoş topuklu bir ayakkabı giyer kuğu gibi s üzülürsün ve inanıyorum ki sen çok tatlı bir kızsın..buna sende inan ve pozitif düşünaradan iki yıl geçti... değişmeyen sadece görünüşüm oldu sanırım... ve benim görünüşüm hakkındaki düşüncelerim boyum hala 1.50 küsürü var sanırım ölçmeye cesaret edemiyorum çünkü kısalığım yüzüme tokat gibi çarpıyor çünkü... yazıyı bunca yıl sonra yazmamın tek sebebi bir şeyin (resim oluyor bu şey) beni tetiklemiş olması.. bu arada lise son öğrencisiyim bu sene mezuniyet var ve sanırım gidemeyeceğim... sene başında kızlar mezuniyette ne giyeceksiniz kilo vermemiz lazım gibisinden konuşuyorlardı. benim aslında kilo sorunum yok hatta zayıfım bile ama bacağımda biraz yağ var azıcık sadece onu verirsem iyi olur dedim. sanki tek kusurum buymuş gibi... :/ kızların iyiliğimi düşündüklerine eminim ama boyumu uzatmamın daha öncelikli olduğunu söylediler. kırılmadım. sadece kendimi böyle yapsam daha iyi olur diye avuuttuğum şeyler bir anda yok oldu karşımda ayna belirdi ve bana gerçekleri gösterdi... kendini küçük sorunlarla avutacağına gerçeği gör dercesine.... sınav senesinde neden bunları taktığım hakkında bir fikrim yok takmamalıyım. neden yazdığımı da bilmiyorum sanırım beğendiğim daha doğrusu hayalimde olan elbisenin bana olmayacağını farketmek acıttı...
seni çok iyi anlıyorum. . Gerçekten bak. Daha önce konuna yazmışım zaten. Ben de ergenlikte böyleydim çünkü. Çilliyim ben. Ve bu özellik 18 yaşındaki kimse tarafından sevilmiyor. Şimdi 30 yaşındayım. Kendime yakıştırıyorum. 5 yaşında kızım var yüzünde top top şeylervar sen çirkinsin diyor, ben onu ççirkin kızım diye sevdiğimde:) ama yüz hatlarım maşallah güzel yani ve çillerim yüzüme ayrı bir tatlılık hatta seksilik katıyor. Bunu sonra farkt ettim. Konu o değil. Sen de başka şeyden şikayetçisin. Ama gün gelecek fark edeceksin ki o taktığın özellik aslında senigüzel yapan, seni sen yapan şey. Şimdi ne desem boş. Bana da biri senin yaşında bunları yazsa hadi ordan be derdim. Ama şimdi kendimi baya beğeniyorum. Eşim de çokbbeğeniyor. Evlenmeden önce de çokkk beğenen oldu. Konu başkasının beğenmesi de değil. Ben beğeniyorum yani="busra555, post: 48553838, member: 391486"]olumlu baktığın güzel baktığın için güzel görüyorsun ulasimiz. yorumun için teşekkür ederim ama böyle olacağına inanmıyorum. ama sen hayatındaki her şeye böyle güzel bak. öpüldün...
Canm sen nie takiyosn ki yuzu guzrle 40 gunde doyulrda huyu guzele 40 yilda doyulmazofff ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
Daha 16 yasindaymissin. Ben 16 yasindayken yuzum sivilceden gecilmiyordu kipkirmizi bi yuzum vardi. Ergenlikte oldugum icin burun şeklim de cok kotuydu hem kocaman hem de kucukken kaza gecirdigim icin yamukluk vardi. Yüz tipi desen daha oturmamisti ücgen bi yuz tipine sahiptim. E durum boyle olunca da özgüvenim yerlerdeydi. Inan bu durum okul basarisini bile etkiliyor. Yillar gectikce ben degistim. 18 e kadar boyum uzamaya devam etti 21 22 yasima gelince yüz tipim de oturdu sivilce ilaci lullandim sivilce sorunum da ortadan kalkti. Burun desen benim de uzun gorunuyordu ama 22 23 yasina gelince yuz tipi oturdugu icin burun yapisinin degistigini de goruyorsun. Sonra ameliyat oldum burnumdan yani egriligi ortadan kalkti. Cirkinim deyip kendi kendini yeme, insan ergenlikte cok farkli oluyor. Benim 15 16 yasindaki fotomu goren taniyamiyor bu sen olamazsin diye. Evrim gecirmis gibiyim :)) sıkıntı yapma hele bi 20 yasina gel bak nasil degistigini goreceksin. Ayrica boyun da uzar.offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani