çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

Bende kendimi hic güzel bulmam kusurlarimi saysam sayfalar alir ama 2 tane çocuğum var ve ben onlarin gozunde çok guzelim bu bana yetiyor elimiz ayagimz tutuyor şükür hic dert etmeyin derim ben yasiniz çok genç sanirim bir çok eğitim kurslari var git bir kaç tanesine siz bile anlamassinz sizde ne cevherler var

Ahh canim benim su dunyada dert edilecek onca sorun varken guzelligin veya cirkinligin hc bi onemi olmamali bnce . Sahip oldugumuz en onemli degerimiz sagligimiz . Ayrica her kadinin yaradilisinda mutlaka bir guzellik vardir ki eminim sende kndine takinti yptigin icin böyle dusunuyosndur . Hepimizin mutlaka bedenimizde bgendgmz vya bgenmedigimiz uzuvlarimiz vardir kendine skinti yapma sonucta sen utanilacak yda uzuntu duyacak bsey ypmadin bdenimizide kndimiz secemiyoruz malesef rabbimizin insiyatfinde boyle dusun canm benim tum guzellikler seninle olsun ..

aradan iki yıl geçti... değişmeyen sadece görünüşüm oldu sanırım... ve benim görünüşüm hakkındaki düşüncelerim boyum hala 1.50 küsürü var sanırım ölçmeye cesaret edemiyorum çünkü kısalığım yüzüme tokat gibi çarpıyor çünkü... yazıyı bunca yıl sonra yazmamın tek sebebi bir şeyin (resim oluyor bu şey) beni tetiklemiş olması.. bu arada lise son öğrencisiyim bu sene mezuniyet var ve sanırım gidemeyeceğim... sene başında kızlar mezuniyette ne giyeceksiniz kilo vermemiz lazım gibisinden konuşuyorlardı. benim aslında kilo sorunum yok hatta zayıfım bile ama bacağımda biraz yağ var azıcık sadece onu verirsem iyi olur dedim. sanki tek kusurum buymuş gibi... :/ kızların iyiliğimi düşündüklerine eminim ama boyumu uzatmamın daha öncelikli olduğunu söylediler. kırılmadım. sadece kendimi böyle yapsam daha iyi olur diye avuuttuğum şeyler bir anda yok oldu karşımda ayna belirdi ve bana gerçekleri gösterdi... kendini küçük sorunlarla avutacağına gerçeği gör dercesine.... sınav senesinde neden bunları taktığım hakkında bir fikrim yok takmamalıyım. neden yazdığımı da bilmiyorum sanırım beğendiğim daha doğrusu hayalimde olan elbisenin bana olmayacağını farketmek acıttı...

Canım sen daha çok küçüksün.Ergenliğin verdiği bir orantısızlık olabilir ama inan ki yaş ilerledikçe sana bir hoşluk güzellik gelecektir.Mezuniyetine de de hoş topuklu bir ayakkabı giyer kuğu gibi s üzülürsün ve inanıyorum ki sen çok tatlı bir kızsın..buna sende inan ve pozitif düşün

olumlu baktığın güzel baktığın için güzel görüyorsun ulasimiz. yorumun için teşekkür ederim ama böyle olacağına inanmıyorum. ama sen hayatındaki her şeye böyle güzel bak. öpüldün...

Yaşın daha çok küçük o yüz de değişir cilt de değişir bacaktaki yağ da gider senin bilmediğin yeteneklerin de çıkar.boy için de boşver kısa ol minyon ol benim boyum 1.73 topuklu giyince çoğu erkekle ya aynıyım ya da onlardan uzunum sevmiyorum.bence iyisin sen

Ne çirkin kadınlar özgüven sahibi,nasıl hissedersen onu yansıtıyorsun emin ol.bir kadın gördüm mesela kiloluydu mini etek giymişti ama o kadar güzel ve emin yürüyordu ki kendinden.ikinci bakışımda güzel buldum.

İlerde boyunun kısalığı sana yol, su ve elektrik olarak geri dönecek demedi deme. Benim boyum eh ne uzun ne kısa ama minyon sayılırım bu sene ikinci üniversiteye başladım ve 19luk bebeler yaşımı tahmin edemiyorlar

E ben de 1.56 yım ama çok güzel ve fit bulunurum çevremce.topukluları da giydim mi Türkiye ortalamasındayım işte sen de olursun.

seni çok iyi anlıyorum. . Gerçekten bak. Daha önce konuna yazmışım zaten. Ben de ergenlikte böyleydim çünkü. Çilliyim ben. Ve bu özellik 18 yaşındaki kimse tarafından sevilmiyor. Şimdi 30 yaşındayım. Kendime yakıştırıyorum. 5 yaşında kızım var yüzünde top top şeylervar sen çirkinsin diyor, ben onu ççirkin kızım diye sevdiğimde:) ama yüz hatlarım maşallah güzel yani ve çillerim yüzüme ayrı bir tatlılık hatta seksilik katıyor. Bunu sonra farkt ettim. Konu o değil. Sen de başka şeyden şikayetçisin. Ama gün gelecek fark edeceksin ki o taktığın özellik aslında senigüzel yapan, seni sen yapan şey. Şimdi ne desem boş. Bana da biri senin yaşında bunları yazsa hadi ordan be derdim. Ama şimdi kendimi baya beğeniyorum. Eşim de çokbbeğeniyor. Evlenmeden önce de çokkk beğenen oldu. Konu başkasının beğenmesi de değil. Ben beğeniyorum yani

Bende 1.60ım 53 kiloyum hatta bildiğin minion'um
Ama özgüvenim tam şükür yoksa esim 1.85 ve yakışıklı olmazdi
Kisa boy herzaman avantaj cnm topukluyla kamufle eder herzaman yaşın küçük gösterirsin

yaklaşık 6. sınıftan beri geçmeyen sivilcesi olan ve gelenin geçenin yüzünün kemik hatları çok güzel ah bide sivilcen olmasın diyerek bin bir tarif verdiği , kaya tuzunu yüzümün sivilcesine acıyıp amca bana al kullan deyip bedava yumruk büyüklüğünde vermişliği var . ve bana göre sivilcesi olmayan herkes güzel . sonra diş yapımda problemli dişleri düzgün olan herkeste güzel ? hadi şimdi kim güzel kim çirkin ? buna senin bakış açın karar verir 80lerde kalçalı kadınlar modayken 2000 lerde değnek modelli kadınlar moda ? ve yahut küçük yiğenimin ön iki dişim biraz önde bana dişlek olmak nasıl bir duygu demişliği var hahahah ( seninkinden bir farkı yok demiştim ) ne yapayım öleyim mi şimdi hatta bir kere kızın biri bana lise 1 de hasedinden sen gülme filan demişti ( piss) Ama çok yakın arkadaşım var ona göre bu kadar sivilceye rağmen çok güzelim yani kişilerin bakış açısı İslamda buna Ay-ı nur ile bakmak diyorlar :) . yeterince örnek verdiysem eğer bence çevrendeki kişilerin seni çekememezliklerinin getirdiği bir şey bu sana . Çok mu ön planda olmak istiyorsun bak bir sürü dolusuyla kadın koruma kuruluşları var git orada hayrına çalış git mor çatıya gönüllü üye ol ( gönüllü üye olunuyorsa tabii tam bilmiyorum olunuyorsa banada haber ver ) . yada bilmem hangi kuruluşa git bir sürü belge al . halk eğitim merkezinde bedavadan bir sürü kurs var dil kurslarına git mesela İngilizce Fransızca arapça . devlet neredeyse bedava sertifika dağıtıyor. 20 yaşındayım 3-4 tane sertifikam var söylemesi çok havalı oluyor ... bide lütfen seni rencide etmek istemiyorum ama özgüvenini geri kazanacağın aktivitiler yok . unutma çirkin kadın yoktur pilastik makyaj yapmayan kadın vardır

Size cirkinsiniz diyenlere sunu sormak istiyorum: bir tirnak yaratmaya gucunuz yetmezken yaratilmislarda kusur bulacak cesareti nerden buluyorsunuz?

Guzellik goren gozdedir. Guzel bakan guzel gorur.

Dis gorunusunuz guzel degilse yureginiz guzel olsun. Bence bu cok cok daha onemli...

Kendini sev

Canm sen nie takiyosn ki yuzu guzrle 40 gunde doyulrda huyu guzele 40 yilda doyulmaz

Klise laf soylemem de herkesin fiziksel olmasa bile ruhsal kusuru olabiliyor dimi? O daha kotu bence. Once ozguvenini toplamakla basla..konuyu acali baya olmus, artik gorursen.

Su sitede bunu kac kere soyledim hatirlamiyorum ama onemli olan guzellik degil CEKICLIK... Enerjin ve auran olmali. Inan bana o kadar cok kiz gordum ki cidden cirkinler ama peslerinde ne tas erkekler var

DilhunTara ben sana burda iç güzellik önemli vs vs demeyeceğim. sana gerçekten doğru bulduğum bi tavsiye vereceğim. tıp ne kadar gelişti biliyorsun değil mi? estetik cerrahları ne için varlar? çalış biriktir paranı, nereni beğenmiyorsan yaptır. tabi abartmadan, kusurlu olan yerlerini düzelttir. estetik cerrahıyla bunu konuşabilirsin, o zaten bilir ne yapacağını.
yeter ki paran olsun.para da çalışmakla olur.
boy konusunu da çok sorun etme ben de uzun biri değilim. yeter ki fit ol kilo alma.

shakira da kısa boylu 1.50 civarı ama fiziği 1.80 liklere taş çıkartır. spor yaparak vücudunu çok güzel bi şekle sokabilirsin.
millet neler yaptırıyolar. çene kemiğini incelten mi dersin, elmacık kemiğini belirginleştirip yüzüne hat verdiren mi dersin, artık burun estetiği ve dudak dolgusu bana çok sıradan geliyor, o derece değişik estetikler duydum.

üni nin ilk senesinde sınıfta çok beğendiğim bi kız vardı, ''yüzü ne güzel ya hiç kusur yok'' derdim. hatta imrenmiştim. bi gün lavabodayım makyaj tazeliyorum, o kız arkadaşlarıyla lavaboya girdiler yanımda bi yandan sohbet ettiler bi yandan saçlarını başlarını düzelttiler. ve o çook beğendiğim kız ne dedi biliyor musun? ''bugün doktor randevum var, kontrole gideceğim'' öteki de dedi ki ''burnunu yaptıralı kaç ay oldu hala kontrole gidiyorsun ne zaman bitecek'' dedi. ben şok oldum tabi, estetikmiş burnu ama çok doğal duruyodu kime yaptırdıysa.

demem o ki dışardan bakıp beğeniyoruz ama o beğendiklerimizin çoğu doğuştan öyle olmuyorlar.

ve ben bunu eleştirmiyorum da gayet normal bi şey estetik yaptırmak. beğenmediğim bi yerim varsa giderim yaptırırım ne var bunda? o doktorlar bunun için dirsek çürütmüş estetik cerrah olmuşlar. aynaya bakıp kendine ''ne kadar çirkinsin'' diyeceğine, çalış paranı kazan git yaptır. mesela ben ilerde burnumu yaptırmayı düşünüyorum. tamam kemerli falan değil ama neden daha küçük olmasın ki beğenmiyorum.

Daha 16 yasindaymissin. Ben 16 yasindayken yuzum sivilceden gecilmiyordu kipkirmizi bi yuzum vardi. Ergenlikte oldugum icin burun şeklim de cok kotuydu hem kocaman hem de kucukken kaza gecirdigim icin yamukluk vardi. Yüz tipi desen daha oturmamisti ücgen bi yuz tipine sahiptim. E durum boyle olunca da özgüvenim yerlerdeydi. Inan bu durum okul basarisini bile etkiliyor. Yillar gectikce ben degistim. 18 e kadar boyum uzamaya devam etti 21 22 yasima gelince yüz tipim de oturdu sivilce ilaci lullandim sivilce sorunum da ortadan kalkti. Burun desen benim de uzun gorunuyordu ama 22 23 yasina gelince yuz tipi oturdugu icin burun yapisinin degistigini de goruyorsun. Sonra ameliyat oldum burnumdan yani egriligi ortadan kalkti. Cirkinim deyip kendi kendini yeme, insan ergenlikte cok farkli oluyor. Benim 15 16 yasindaki fotomu goren taniyamiyor bu sen olamazsin diye. Evrim gecirmis gibiyim :)) sıkıntı yapma hele bi 20 yasina gel bak nasil degistigini goreceksin. Ayrica boyun da uzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…