çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

Kendine güven mutlu ol birdenbire guzelleşirsin.. Ben mutlu olduğum zamn guzel oluyorum meselaa :)

Canim ya bende aynı durumdayım.bazen benim için avantaj bile oluyo bu durum. erkek ortamina girmek zorunda kalsam pat diye daliyorum laf atan yok oh ne rahat. Hic makyaj yapmadim.geçen bi arkadaşıma yaptırıyım dedim. İğrenç ötesi bişey cikti karşıma. Dedim ben böyle iyiyim.kendinle barışık ol.niye boyleyim diye dövünecegine, beni allah böyle yaratmiş de özgüvenini yüksek tut.hem ne güzel kızlar var ama sor bakalım hallerinden memnunlarmi erkekler desen cinsel sömürü için yanaşır, yanindaki kiz arkadaşlari çekemez..daha bi sürü sorun..halini kabullen ama kendince bakımlı ol. Bak ozman herşey nasıl guzel oluyo.seni sevecek insanın seni sen olduğun için sevecegini bil

ayyy tatlım kusura bakma ama çok güldüm ya. çirkin kız yoktur merak etme, daha çok küçüksün. o yaşlarda biraz çirkin olunur, sivilce falan olur, kaş bıyık çok dikkat edilmez. gerçi yeni nesil biraz farklı ama :) hem bak yaş ilerledikçe valla kadın güzelleşiyor. aman ne dert ediyorsun daha evlenmeye de çok var, sen derslerine odaklan, etrafı boş ver, etraf hiç iyi tarafını söylemez ki zaten, kıskanır onlar. kıskananlar çatlasın . yeteneğe gelince, hem öyle müzik resim kolay değil ki. bazıları tamam doğuştan kabiliyetlidir, bazıları da sonradan eğitimini alıp yapabilir bunları. hobi olarak yaparsın, profesyonel olmasa da. bunun dersini alırsın, kursa falan git, ama öncelikle derslerine iyi çalış ve üniversiteye gir. sonra zaten hobi olarak yapacağın şeyleri belirlersin.

çirkin kız yoktur kendine bakmasını bilmeyen kız vardır....

Eklentiler

• 12.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 205
  • 1.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 1.502
yaşı çok küçük arkadaşın böyle hissetmesi normal aslında, ama 32 yaşındayım şu üç dört yıldır bende böyle bir özgüvensizlik durumu yaşıyorum açıkçası.aynaya bakmaktan nefret eder haldeyim.neyi değiştireceğimi bile bilmiyorum.cidden yardım etmek isteyenler varsa ben yardımlarınıza açığım kızlar :)

bi kere küçükken yemek yiyoduk babam ne çirkinsin sen ya demişti. lokma ağzımda kalmıştı yutamamıştım tam ergenlik çağı.sürekli insan kendisiyle uğraşır ya. bi günde annem tvde bi arabesk şarkı söyleyen kadına keşke kızım buna benzeseydi dedi. onada çok çok üzülmüştüm o zamanlar. kendimi çirkin sanmıştım.

ama şimdi düşünüyorumda iyiki o kadına benzemiyorum korkunç bi tarzı var.tipide öyle. ben ondan bin kat güzelim. demem o ki kimseye aldırma. yaşını bilmiyorum ama zamanla kendine yakışan şeyler saç,kıyafet,makyaj vs biliyosun tarzın oturuyor birazda özgüven eklenince senden güzeli yok valla.

yaşın ilerlemesi olabilir canım. bende 30 oldum. yüz hatları değişiyor, kilo etkiliyor bunlardan can sıkıntısı. hele hasta falan olduysam, grip vs... bakımsız, bitkin, solgun oluyorum çok, ama ben hiç dert etmem, sen de etme, güzeliz biz güzel biraz şık giyince, hafif makyaj falan iyi geliyor. arada her kese olur senin yaşadığın sıkma canını :)

yaşın ilerlemesi etkili haklısınız.özellikle otuzdan sonra hızlı bir değişim olabiliyor.yalnız tek neden bu değil sanırım.sosyal ortamımı değiştirdim şu son yıllarda maalesef şekilci, biçime önem verdiğini her fırsatta belli eden ve tanımlamalar yapan insanlarla çok muhatap oldum sanırım.sonrada onların tanımlamalarına göre kendime bakmaya başlamış olabilirim.psikoloji çok önemli bunu biliyorum ama genede kendimi bu tanımlamalardan sıyırıp almakta zorlanıyorum sanırım.teşekkür ederim desteğiniz için :)

rica ederim. hepimize oluyor bazen, ama ortam gerçekten etkili. her şey güzel olu inşallah :)

16 yaşındayken kendini dünya güzeli olarak gören gençkız olur mu bilmiyorum.Hepimiz birer çirkin ördek yavrusuyduk kendimize göre.
Şu an kendini çirkin bulman yüz hatlarının henüz oturmamasından ileri gelebilir, hatta vucudunda gelişmeye devam ediyor... Şu çirkinlik konusunu ve mutsuzluğunu şu an rafa kaldır 20 yaşında gelince yeniden konuşalım. Taş gibi bir hatun olacaksın muhtemelen...

Kendi kendime sürekli söylediğim bi söz vardır "ben çok güzelim çünkğ sağlıklıyım" dünya güzeli olupta sakat olmayı tercih edermiydin? Hiç sanmıyorum.. Allah sana güzellikten çok daha fazlasını vermiş sağlık.. Sende isyan etme ve bunun için şükret. Şuan hasta insanların tek istediği şey sağlıktır. Kolu olmayanın tek dileği koldur, görmeyeninki gözdür. Sen bunlara sahipsin işte. Güzellik görecelidir ve bence herkesn kendine göre bi güzelliği vardır. Ve önemli olan ne derece güzel olduğun değil sevdiğin insanın seni ne kadar güzel hissettirdiğidir. Bunlar gelip geçici sıkıntılar tavsiyem fazla kafa yormaman. Yetenek dediğin şeyde senin elinde kurslara git ve geliştir. Evde oturarak neye yeteneğin olduğunu bulamazsın.

Zamanla özgüvenimizi bazı nedenlerden dolayı kaybederiz. Mesela kilo alınca,sivilcelenince,kısa boylu olunca,makyaj yapmayınca vs. ama özüne baktıgımızda bunların hiçbiriyle alakası yok.Kesinlikle insanın özgüveniyle kendiyle barışık olmasıyla alakalı . Güzellik göreceli bir kavramdır. Benim güzel bulduğuma sen güzel demezsin mesela yada senin begendiğine ben güzel gözle bakmam. Tamamen bakış açısı. İnsan ilk önce özgüvenini saglam tutmalı. Sonrası gelir kendiliğinden zaten.Özgüvenli insan her zaman kendini güzel hisseder.Aslında bu o kadar basittirki. Siz bir yerden başlamak istiyosanız bakımdan başlayın örneğin çünkü bu insana kendini güzel ve saglıklı hissettiriyor.Meseleye bunları uygulamaktan başlayabilirsiniz. Ve bu şu söze çok inanırım . "Güzel bakan güzel görür" :)

Bunlar hep ergenlikten merak etme :) ilerde düşüncelerin değişir. Ve zannımca sen güzelsindir. Ama sen kendini öyle görmüyosundur. İlla ki herkesin güzel bir tarafı vardır canım ve daha çok o yönü dikkat çeker bunu unutma.
Mesela birinin burnu güzeldir. Ötekinin gözü. Sen ilk önce kendinle barışık ol ve özgüvenini oturt sonra bak kendini nasıl güzel buluyorsun :)
Vee en önemlisi saglıklı oldugun için hamdolsun de . En degerli hazinemiz.

saglikli misin, mesela gorebiliyor musun? bundan buyuk bi nimet olmadigini anlamak icin illa gormemek mi gerekir?
kadinda guzel olma istegi fitraten vardir.. eminim guzelsin.. ama onyargin cok kendine karsi..
bir de guzel goz, gulen gozdur.. bence.

Hic yalana girmeyecegim cok cirkin oldugunu dusunuyorsan biriktir para nerenden memnun degilsen duzelttir.Kacinci yuz yildayiz butun imkanlar var Kullanin yahu.

Bu arada kylie jennerden bahsetmeden gecemeyecegim kiz iki ufak dokunusla butun kardeslerinin onune gecti guzellikte basit dokunuslar cok buyuk farklar meydana getirebiliyor.

derdine baktim derdimden utandim diye bi laf vardir..elin ayagin tutuyor ve sagliklimisin? sukret ,sukretmeyi bil..cirkinlik ne demek ya..bi sac kesimi,kas biyik alma, biraz boya..giyim tarzi..tamamdir bu is .haaa gidip sana yakismayani yaparsan suc senin..gidip zorla sarisin olan kizlar, yamacigina pembe pembe allik suren palyancolar gibi sakin ha!! icin guzel olsun o disina yansir..sen bence yanlis imaj yaptin

bence siz kendinizi sevmiyorsunuz.

insanın içi güzel olmalı bence. bende çok güzel bir kadın değilim. ama eşim herzaman ben senin mantıklı düşünen beynine, vicdanlı düşünen kalbine, tatlı konuşan diline vuruldum der. güzellik görecelidir bana göre. ay çok güzel kız diye düşündüklerimin aslında çok çirkin olduklarını anlıyorum çoğu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…