-
- Konu Sahibi DilhunTara
Kızım kaşlar aynen senama ask olsun yani woentis abla. Benim asaletim var bi kere
Allah çirkin şansı versin diye bir söz var
ben buna inanıyorum
Demek ki değilsinÖyleyse benim şanslı olmam lazımdı
offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
cnm bukdr umutsuz olma kendinden bukdr soguma nekdr değiştiryolar kadanlar kendilerini sende yapablirsin demek yapamıyorsun tam anlamıyla biirinden yardım al cnmofff ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
Önemli olan iç güzellik unutma allah seni yaratmisofff ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
Bence boyle dusunme sen kendini nasil gorursen cevrende oyle gorur bu benm dusuncem .offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
Bence psikolojini bozmussun canım olur mu oyle sey yaofff ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
Çok açık soru fake misingüzel sözdür sanatı mı beğenmedin sanatçıyı mı :) hikayesini okumuştum çoğu zaman kendimi öyle zaptettiğim olmuştur. allaha edepsizlik olmasın diye... ama bazen nefsim ve zihnim öyle bir duruma getiriyor ki beni sonuçta böyle oluyor.... ha bu arada herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim... ben karadeniz gibiyimdir... kimi zaman hırçın kimi zaman durgun bu hırçınlığım durgunluğa vurmuş durumda... sonrası allah kerim... :)