çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan :KK43: bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa :KK43: çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel :KK43: diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte :KK43: çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki :KK43: sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa :KK43: bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok:KK43: artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy :KK43: küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani :KK43:

Nasıl yani her alanı denedin hepsinde başarısız mı oldun :110:. Bence abartıyorsun kendine haksızlık etme . Seni mutsuz eden bir şeyler olmalı . Ancak öyle zamanlarda insan kendini dünyanın en çirkin insanı görebilir.

offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan :KK43: bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa :KK43: çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel :KK43: diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte :KK43: çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki :KK43: sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa :KK43: bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok:KK43: artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy :KK43: küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani :KK43:
cnm bukdr umutsuz olma kendinden bukdr soguma nekdr değiştiryolar kadanlar kendilerini sende yapablirsin demek yapamıyorsun tam anlamıyla biirinden yardım al cnm

16 yasindayken ben de cirkindim :KK70:
40 kiloydum, goz altlarim keş gibiydi, bacaklarim carpikti, butun yaz marsik gibi yanardim surat kapkara kas kirpik sapsari olurdu, tirnaklarimi yerdim, kurdan bacaklarimda 39 numara ayaklarla hobbit ayagi gibi gorunurdu, daha sayayim mi :p

Buyudukce daha cooook degiseceksin, daha 16 yasindasin bol bol spor yap hem boyun uzar hem fizigin guzel sekillenir, bol bol oku, kendini gelistir, kulturlu ve zeki bir kadin her zaman guzeldir :KK66:
Hobiler edin ve kendinle ugrasmayi birak. Ayna karsinina gecip kendini inceledikce daha cooook kusur bulursun :KK25:

16 yaşındaymışsın.Bazı insanlar ergenlikte orantısız gelişir ve çirkin ördek olabilir.Büyümen tamamlanıp tipin oturunca daha güzel olursun:) Ayrıca herkesin özel bir yeteneği yoktur.İllaki herkes ya resim ya müzik veya sporda yetenekli değil.Ama mutlaka bir şey bulursun.Mesela yemek yapmak veya nakış bile olabilir veya çiçek yetiştirmek gibi...
Netten bulursan yabancı ünlülerin lise fotolarına bakmanı tavsiye ederim.

Kendinize karşı ne kadar acımasızsınız ?
Kime göre çirkinsiniz ? Yada neye göre yeteneksiz ?
Öyle çok insan varki etrafımda güzelliği ile dikkatimi çekip beş dakika sonra zekası ile arkama bakmadan kaçmama sebep olan. Yada öyle çok insan var ki dış görünüşü ile dikkat çekmemişken , ne güzel bir kalbi var diyerek bir ömür dost olsun diye imrendiğim..

Önemli olan iç güzellik unutma allah seni yaratmis

boy önemli değilde yüzün neden çirkin onu anlamadım? Yani sormak istediğim söyle olsaydı ne güzel olurdu dediğin ne var yüzünde? Ağzinmi büyük burnunmu kocaman? Hayır ben çirkin kadın bi kasları çok kalındır yüzü çok lekelidir öylesini gördüm. E bunlarinda çaresi var gayet. Çaresiz duzeltilmicek güzellik ne oluyor hiç anlamadım. Valla böyle dusunmene üzüldüm. Istersen bana özelden fotonu at. Ne gibi değişiklikler yapılsa güzel olursun söyliyim bi dene bakiyim ne olucak? Ben söylediğin gibi olduğuna inanmadim yani duzeltilemicek olmasına. Bence böyle bişey mümkün değil. Yardımcı olurum sana bunun için daha iyi hissediceksen.

Bence boyle dusunme sen kendini nasil gorursen cevrende oyle gorur bu benm dusuncem .

Bence psikolojini bozmussun canım olur mu oyle sey ya

güzel sözdür sanatı mı beğenmedin sanatçıyı mı :) hikayesini okumuştum çoğu zaman kendimi öyle zaptettiğim olmuştur. allaha edepsizlik olmasın diye... ama bazen nefsim ve zihnim öyle bir duruma getiriyor ki beni sonuçta böyle oluyor.... ha bu arada herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim... ben karadeniz gibiyimdir... kimi zaman hırçın kimi zaman durgun bu hırçınlığım durgunluğa vurmuş durumda... sonrası allah kerim... :)

güzel sözdür sanatı mı beğenmedin sanatçıyı mı :) hikayesini okumuştum çoğu zaman kendimi öyle zaptettiğim olmuştur. allaha edepsizlik olmasın diye... ama bazen nefsim ve zihnim öyle bir duruma getiriyor ki beni sonuçta böyle oluyor.... ha bu arada herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim... ben karadeniz gibiyimdir... kimi zaman hırçın kimi zaman durgun bu hırçınlığım durgunluğa vurmuş durumda... sonrası allah kerim... :)
Çok açık soru fake misinEn Büyük KK ,ordan bakınca çirkin triplerine girecek kadar özgüvensiz değilsin. diğer ihtimal gençliğe geçiş aşamasında ergensin..ergensindir umarım,ergenlikte herkes bi tuhaf zaten.

Herkesin mutlaka bir yetenegi vardir kesfedilmeyi bekleyen. Bu yetenegi sesle, resimle sinirlayamazsin. Guzel yemek yapmak, ev islerini becerebilmek, iyi bir okuyucu/dinleyici/izleyici olabilmek, yabanci dil ogrenebilmek, matematik yapabilmek, guzel sac modelleri yapabilmek, guzel makyaj yapabilmek, iyi yuzebilmek vs. vs. dusunsem daha milyonlarca sey siralayabilirim buraya ve bence hepsi birer yetenektir. Bunlari kesfetmek onemli. Kimse dunya guzeli degil ama icindeki guzelligi disari yansitabilmek onemli. Saclarini degistir, giyimini degistir, makyajini degistir. Kendini guzel hissettigin gibi gorunmeye calis. Mutlaka kendini cok sevecek yonlerini bulacaksin icinde.

çirkinliğini bizler mi düzeltecez..birde kanser hastalarını düşün..fake de olsa..onlar acı içinde yaşama tutunmaya çalışıyorlar..önemli olan insanın sağlığı..kardeşşş :KK20:

Hic kimse dort dortluk degil unutma boyu uzundur disleri guzel degildir yuzu guzeldir ici kotudur Allahin yarattigi hic bir sey kotu cirkin olamaz isyan etme Allahin gucune gider tek bir tuyumuzu bile yaratamayiz kaldiki sen yaratani dorguluyorsun tobe hasa abdest al namaza basla yuzune nur ve guzellik gelecek bunu dene oylr hemen bir iki gunle degil dua et Allaha sukret azalarin tam ve duzgun oldugu icin bence senin psikolaji. Bozulmus olabilir citkin insan yoktur cirkinbakan vardir

X