- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
- Konu Sahibi DilhunTara
Koni sahibi kendi fotosunu atmadigina gore ben atayim..
Buna mi benziyorsun kiz?
Buna mi benziyorsun kiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş ilerledikçe çözülen tek şey kolajen bağlarım.Bir de ben de kendimi o yaşlarda güzel bulmazdım hatta üniversite zamanı bile güzel bulmazdım. Şimdi otuz oldum. Kuaföre gidiyorum mesela ordaki müşteri diyor sen ne kadar güzel kadınsın vb ve bu olay bir kere de olmadı. Ne bileyim durakta beklerken Teyzeler bişi diyo falan. Yanlış anlama kendimi övmüyorum zaten övülecek bi şeyim de yok. Demek istediğim yaş ilerledikçe insan kendini çözüyor
Kaç yaşındasın tatlım ?offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
hahaha kız ben seni yerim ben ergenliği seviyorum ya böyle bir dürüstlük hassasiyet böyle yoğun duygular bir daha yaşanmıyor. bütün bunalımlarının tadını çıkar ilerde gerçek sorunlar başlıycak. zaten daha vücudunda gelişmemiştir geliştikçe giysiler yakışır ayrıca boyun 3-4 cm daha uzar. kısaca geçer geçer :)) böyle çok bunaldığın zamanlarda the walking dead falan izle eskiden oc vardı dawsons creek vardı biz onları izleyerek büyüdük aştık bu kompleksleri :)) gerçii ben hala olsa izlerim :))16 tam yaşı değil mi? :) :) zaten bi farklıyım bu aralar bir anım diğerini tutmuyor :) garibim yani aldırmayın pek... :) daha sabah herkese naber diyordum.. herkes hayrola ne bu neşe şimdi ise....
Kiz bilgece bu sana benziyo agzini kapatsa kaşlar aynı senKoni sahibi kendi fotosunu atmadigina gore ben atayim..
Buna mi benziyorsun kiz?
bismillahirrahmanirrahim :) ödüm patladıKoni sahibi kendi fotosunu atmadigina gore ben atayim..
Buna mi benziyorsun kiz?
Orasını söylemiyorumki korkutmayalım kızıYaş ilerledikçe çözülen tek şey kolajen bağlarım.
Aşağı doğru bir çözülme yaşıyorum
Kiz bilgece bu sana benziyo agzini kapatsa kaşlar aynı sen
Kendinizi bu kadar ezmek çok yorucu değil mi, sıkılmıyor musunuz bundan?offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani