çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

Koni sahibi kendi fotosunu atmadigina gore ben atayim..
9qt1-oYo84FsKYlUPysvW3AcaWh6J2Ro5MQCgdYNxyDDHqmdDIDLkAuv14z1i8qFYNbfBfXG2w_gT2gCNBzZU5lCTfVmfNud--CVPQo=w320-h240-nc

Buna mi benziyorsun kiz?

Bir de ben de kendimi o yaşlarda güzel bulmazdım hatta üniversite zamanı bile güzel bulmazdım. Şimdi otuz oldum. Kuaföre gidiyorum mesela ordaki müşteri diyor sen ne kadar güzel kadınsın vb ve bu olay bir kere de olmadı. Ne bileyim durakta beklerken Teyzeler bişi diyo falan. Yanlış anlama kendimi övmüyorum zaten övülecek bi şeyim de yok. Demek istediğim yaş ilerledikçe insan kendini çözüyor

Amaaann sende biz cokmu guzeliz sanki profile bakipta aldanma sectik güzel hatunlardan bi resim koyduk:KK14:

Bir de ben de kendimi o yaşlarda güzel bulmazdım hatta üniversite zamanı bile güzel bulmazdım. Şimdi otuz oldum. Kuaföre gidiyorum mesela ordaki müşteri diyor sen ne kadar güzel kadınsın vb ve bu olay bir kere de olmadı. Ne bileyim durakta beklerken Teyzeler bişi diyo falan. Yanlış anlama kendimi övmüyorum zaten övülecek bi şeyim de yok. Demek istediğim yaş ilerledikçe insan kendini çözüyor
Yaş ilerledikçe çözülen tek şey kolajen bağlarım.
Aşağı doğru bir çözülme yaşıyorum

offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan :KK43: bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa :KK43: çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel :KK43: diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte :KK43: çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki :KK43: sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa :KK43: bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok:KK43: artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy :KK43: küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani :KK43:
Kaç yaşındasın tatlım ?

16 tam yaşı değil mi? :) :) zaten bi farklıyım bu aralar bir anım diğerini tutmuyor :) garibim yani aldırmayın pek... :) daha sabah herkese naber diyordum.. herkes hayrola ne bu neşe şimdi ise....
hahaha kız ben seni yerim :KK48: ben ergenliği seviyorum ya böyle bir dürüstlük hassasiyet böyle yoğun duygular bir daha yaşanmıyor. bütün bunalımlarının tadını çıkar ilerde gerçek sorunlar başlıycak. zaten daha vücudunda gelişmemiştir geliştikçe giysiler yakışır ayrıca boyun 3-4 cm daha uzar. kısaca geçer geçer :)) böyle çok bunaldığın zamanlarda the walking dead falan izle eskiden oc vardı dawsons creek vardı biz onları izleyerek büyüdük aştık bu kompleksleri :)) gerçii ben hala olsa izlerim :))

izle nolacak ya :) azıcık içindeki çocuğu sevindir:) zaten başkalarını tatmin etmeye çalışmaktan kedimize, yüreğimize ruhumuza vakit ayıramadık ki :) mesela ben şimddi bu sorunlara bu kadar kafa yormak yerine birazcık yüreğimle ilgilensydim.... şimdiye ohoooo :) :KK70:

Asiri merak ettim tipinizi. Benc. Biraz abarti varrrr. Allah.herkese + bisiler katmistirr. Mesela bende asiri guzel degilim cekicide degilim 19 yasindayim ama 14 15 gosteriyorum diye sempatik buluyolar. Ama hep en guzeli benim derim sakasina. Oyle yapin zevkli.oluyoor

Güzellik neye göre güzel olur insan düşünüyorumda,başkalarinin bize güzelsin demesimidir yoksa bizim nasil hissettigimizmidir ben şunu bilirim yaşamiş biri olarak bu sorunu insanlar sadece yüzümüzü ve boyumuzu diş görünüşümüzü görür ve bilirler evet güzelsen cevrenden fakli bir ilgi her daim vardir senin kişiliginden önce güzelligini severler aslinda seni hiç tanimadan,kalbini görmeden,gönlünü bilmeden bumudur insalik,kendi adima yaşadim bu durumu anlaya biliyorum 30 yasina girecegim yüzümde benlerim ve güneş lekelerim var 19 evledim 1.69 boyum var eşimin ailesi tarafindan sürekli çirkin oldugum arkadam söyleniyor iki yil önce psikolojik olarak rahatsizlandim bu sebepten 69 yaşimdaki kayinvaldem kendisinin benden daha genç göründügünü ve benden daha güzel oldugunu söyledi yüzümde hicbir lekenin olmadigini benimse zaten hep bòyle oldugumu yüzüme söyledi bende takinti yapip hastaladim dr iki defa gittim sonra biraktim,güzrllestimmi hayir ayniyim psikoloklar güzellestiriyorlar malesef sadece karşimizdakiler herseyi mükemmel olmasinimi istiyor o zaman onlar mükemmel olsun ama ben olmak zorunda degilim kimse bana güzelsin demesin ben biliyorum ki ben herşey den önce iyi bir insanim benim dünyaya bakişim bu degil böylede olmamali insanlari yargilamak hor görmek insana yaraşır şeyler degil ama başimiza geliyor hepimiz bazen yapiyoruz bunlari atlatmak elimizde hayatta bazen biraz boşverici olmak gerekir kimsenin laflari sözlerini senin hayatinin merkezinde olmasin sadece kendini düşün

offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan :KK43: bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa :KK43: çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel :KK43: diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte :KK43: çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki :KK43: sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa :KK43: bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok:KK43: artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy :KK43: küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani :KK43:
Kendinizi bu kadar ezmek çok yorucu değil mi, sıkılmıyor musunuz bundan?

Çirkinim diyen kadın çirkindir, güzelim diyen kadın güzeldir. İnsanın özgüveni, iç güzelliği yüzüne yansır. Özgüvensiz ve art niyetli insanlar ne kadar güzel olurlarsa olsunlar çirkin görünürler çevrelerine.

Yetenek sadece resimle müzik midir? Ben de ne bir müzik aleti çalabilirim, ne sesim güzeldir ne de resim yapabilirim. Ama başka yeteneklerim var, bir şeylerin üzerine giderek, tekrar tekrar farklı şeyler deneyerek keşfettim yeteneklerimi. Öyle oturup bekleyince yetenek size koşarak gelmiyor. Her şeyde olduğu gibi bu da da çaba lazım.

X