çirkinlik yeteneksizlik ne ararsan bende

alnın büyükse çok şanslısın kakül bitek senin yüz tipine yakışır:) boyun kısaysa skinny jeanler taytlar ve mini elbiseler çok yakışır. ayrıca kısa boy avantajdır minyonluk yaşı saklar hep. burnunu beğenmiyosan dikkati gözlerine çek dağınık göz kalemi gölgeli farla buğulu bakışlar yap burnuna gösgelendirme yap pudrayla yani çirkinliklere odaklanmak yerine güzellikleri ortaya çıkarman lazım

1.60 mı? 1.60 olsa şükür namazı kılarım oturup :) malesef 1.50 küsürlü işte kısayım yanı o yüzden olmuyor pantolon boyu bile uzun yaaaa :)

Benim çevremde herkes birbirini böyle değerlendiriyor.

Yani klasik çiçek çocuğu kafasıyla yazmadım bunları.

Etrafımda herkes güzel ama akılsızları eleştirir, yeteneksiz ama iyi kalplileri yüceltir.

Çünkü öyle olmayan insanlar etrafımda barınamaz.

Bakın beni yüceltmelerinden bahsetmiyorum, yeri gelir olumsuz özelliklerimi de söylerler.

Ama ben bunun kendimi geliştirmem için yapıldığını bilir ve memnun olurum.

Yani siz kafası boş, gözünden ötesi çalışmayan, herkeste kusur arayan insanlarla bir arada olursanız...

Hayat boyu boş laf dinlersiniz.

Etrafınızda iyi niyetli, olgun, güçlü karakterli insanlar olsun, öyle olmayanlardan uzaklaşın.

Bu ilk etapta yalnızlık ama sonra seçkin bir çevre ve huzur demek.

Üstelik bunu yapmak sadece zaman ve sabır ister, boya posa bakmaz.

kakülü ben de düşündüm ama yakışmaz diyorlar belki perçem yandan ....
kim diyor ya sana ne milletten sen kendine yakıştırıyorsan yakışıyordur herkesi dinlersen ohooo.. herkesin başka başka fikri zevki var. önemli olan sen kendine neyi yakıştırıyorsun. sadece meraktan soruyorum kaç yaşındasın?

1.60 mı? 1.60 olsa şükür namazı kılarım oturup :) malesef 1.50 küsürlü işte kısayım yanı o yüzden olmuyor pantolon boyu bile uzun yaaaa :)

Pantolonlarin boyu bana da uzun geliyor dogal olarak kestiriyoruz. ben de 163um kendime hicc cirkinim demedim. Oysa cirkin oldugum zamanlar cok oldu. Simdi sen bize sorunlarini soyle biz sana faydali bilgiler vererim. Ben resmen cok degistim. Ergenlikte cok farkliydim simdi cok farkliyim. Hadi anlat kendini..

16 tam yaşı değil mi? :) :) zaten bi farklıyım bu aralar bir anım diğerini tutmuyor :) garibim yani aldırmayın pek... :) daha sabah herkese naber diyordum.. herkes hayrola ne bu neşe şimdi ise....

Ben de çirkinim ama ölmedim, boşver

soru cevap gitsek daha verimli olurmuş gibime geldi... aklıma yazacak şeyler gelmiyor...
foto koy işte o yüzden 5 dk... söyleyelim sana neler yapacagını inan bir kaş saç bile insanı nasıl değiştiriyor..

ben inanmıyorum çünkü aşırı aşırı çirkin bile olsan saçla güzel kıyafet ve taze makyajla konusulacak kadar kötü gözükülecegıne

Yasin kac canim neden kendini kötuluyorsun? Benmde boyum bir ellilerde.her sey yakismyo o acidan anliyorm sevdigim bazi giysileri alamiyorm vs ama kendi boyuna yakisicak seklde giysiler cektiginde hicte kötü gozukmuyor bence. Ben hic sorn etmedim boyumu. Bende oyle cok guxel deglmdr ortalama bi güzelliğm var ancak kendimden memnunum rahatm yerimde şükür.sende bence kendini sev.kendini seversen kensini güzel bulursun o zaman etrafa yaydgin enerjide güzel olur. Guzellik gorecelisir ben mesela cok kusursuz bayanlari taman guzeller ama cok cekici bulamiyorm ( ben bulsam ne tabi orasi ayri:) ) ancak bazi arkadaslarm cok guzel olmasa da bana cok cok sempatk geliyor beğeniyorum.YYani sana bakinca herkes cirkin gormuyodur boyle dusunme. Eminimki cirkinde degilsindir sadece dikkat cekici guzelligin olmayablir o da zaten genelde herkes oyle

Daha 16 yaşında imişsin
O yaşlardaki kızların genelde tek derdi ay burnum şöyle ay basenim böyle saçım şöyle falan. Be yine bu yaşlarda dış Görünüm için hiç acımadan yorumlar yapılabiliyor boşver onları. Hem daha yüzün tam oturmamıştır bile senin kendini tanıdıkça en yakışan şeyleri yapacağına eminim. Şimdi boşver o şunu demiş bu bunu demişi. İnsanların ağzı torba değilki

Fotoğraf isteriz :) Belki çözümün bizdedir, kim bilir? :)

Ayyy cocuklar sen ne cirkinsinmi diolardi Seni hayal edemedim suan.ne var sende merak ettim.iki kulagin iki gozun agzin burnun yokmuYani bukadar dikkat cekecek neyin var. Haksizlikmi ediyorsun kendine acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…