- 13 Haziran 2012
- 35
- 11
- Konu Sahibi DilhunTara
özel olmazsa boyunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alnın büyükse çok şanslısın kakül bitek senin yüz tipine yakışır:) boyun kısaysa skinny jeanler taytlar ve mini elbiseler çok yakışır. ayrıca kısa boy avantajdır minyonluk yaşı saklar hep. burnunu beğenmiyosan dikkati gözlerine çek dağınık göz kalemi gölgeli farla buğulu bakışlar yap burnuna gösgelendirme yap pudrayla yani çirkinliklere odaklanmak yerine güzellikleri ortaya çıkarman lazımgenelde böyleleri hep güzel çıkar ama ben istisnayım... inanın biraz güzel olduğuma inansaydım fotoğrafımı koyardım ama malesef boyum kısa her şeyi giyemiyorum mesela... burnum yüzüm ve alnım çok uzun ne desem boşşş anlayacağınız...
1.60 senin?özel olmazsa boyunuz?
böyle olsa da insanlar birbirlerini böyle değerlendirmiyor. bana (ailem dışında) genelde kötü özelliklerim söylenir... öyle olmadığımı bildiğim haldde onların söylediği durumda olduğumu düşünüyorum bazen
kim diyor ya sana ne milletten sen kendine yakıştırıyorsan yakışıyordur herkesi dinlersen ohooo.. herkesin başka başka fikri zevki var. önemli olan sen kendine neyi yakıştırıyorsun. sadece meraktan soruyorum kaç yaşındasın?kakülü ben de düşündüm ama yakışmaz diyorlar belki perçem yandan ....
1.60 mı? 1.60 olsa şükür namazı kılarım oturup :) malesef 1.50 küsürlü işte kısayım yanı o yüzden olmuyor pantolon boyu bile uzun yaaaa :)
1.60 mı? 1.60 olsa şükür namazı kılarım oturup :) malesef 1.50 küsürlü işte kısayım yanı o yüzden olmuyor pantolon boyu bile uzun yaaaa :)
soru cevap gitsek daha verimli olurmuş gibime geldi... aklıma yazacak şeyler gelmiyor...
foto koy işte o yüzden 5 dk... söyleyelim sana neler yapacagını inan bir kaş saç bile insanı nasıl değiştiriyor..soru cevap gitsek daha verimli olurmuş gibime geldi... aklıma yazacak şeyler gelmiyor...
Ayyy cocuklar sen ne cirkinsinmi diolardi Seni hayal edemedim suan.ne var sende merak ettim.iki kulagin iki gozun agzin burnun yokmuYani bukadar dikkat cekecek neyin var. Haksizlikmi ediyorsun kendine acabaofff ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundan bir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani