- 13 Haziran 2012
- 35
- 11
-
- Konu Sahibi DilhunTara
çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok
Niye bu kadar isyan ediyorsun seni yaratan Allah in gucune gider .elin ayagin kolun veye bir baska organin eksik olsaydi da boyle yazacakmiydin. Senle dalga gecen varsa havale et bos ver ilerde maddi gucun olursa estetik olursun insallahofff ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
artık ailemde biliyor yazmışsınız.ailemden kötü tepki aldığımı söyleyemem ama arkadaş çevremden aldığımı biliyorum ailem böyle şeyleri kafama taktığımı duysa çok kızarlar ama söylemiyorum yanlış anlaşılmasın :)
Hangi gezegende yaşıyorsunuz?
Oralarda herkes harika da bir siz mi kusurlusunuz?
Çevreme bakıyorum kimi merhametsiz, kimi saygısız, kimi kalpsiz...
Peki ben, herkese olmasa da zor durumda olanlara destek olmaya çalışırım.
Hak etmeyenlere göstermekte başarısız olsam da iyi insanlara saygı gösteririm.
Yufka yürekli olmasam da elimden geldiğince iyi ve pozitif olmaya çalışırım.
Siz bunları yapmaz mısınız?
Eğer yapıyorsanız neden "sizde hiçbir şey olmadığını" düşünüyorsunuz ki?
Fiziğe gelirsek...
İçinizde kendinize karşı bu kadar çok negatif ön kabulünüz varsa...
Muhakkak dışınıza yansımış bir olumsuzluk vardır, kendinden emin olmayan sakil bir duruş...
O da Allah vergisi değil, içinizi değiştirirseniz dışınız da değişir.
offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
offf ya harbiden sıkıldım bu çirkin olma durumundanbir insan hiç mi güzel olmaz yaaa çevremdekilere bakıyorum çoğu güzel diğerleri ise sadece bakımsızz ama bakımlı olduklarında fıstık gibi olacaklarına eminim ama bende öyle bir şey yok işte çocukluk fotoğraflarıma bakıyorum o kadar tatlı ve güzel mişim ki sonra evrim geçirmişim ama bir de bana sorun.... bakım yapsamda düzelmeyecek şeyler bunlar. hadi çirkinim allah zeka verdi diyeceğim yok. yetenek vermiştir diyeceğim o da yok ne ses ne resim hiçbir şey yok. çevreme bakıyorum boylu poslu güzel mi güzel üstüne yetenekliler peki ben hiçbir şey yok yaa bu kadar mı olur. herkes güzel bir ben mi böyleyim? anlamıyorum ki boy desen yok yüz güzelliği desen o da yok artık ailem bile biliyor... hep çirkinsin sözlerine maruz kalmak berbat bir şeyy küçücük çocuklar bile yanıma gelip sen ne çirkinsin derlerdi o kadar yani
artık ailemde biliyor yazmışsınız.
belki sandığınız gibi değildir alınganlıktandır sakasina nişanlım bile bana çirkin der bazende dünya güzelim der hiç alinmam yani kim ne görüyorsa kendi görüşüdür..aileden önemli biri söylese de (belki şaka amaçlı söylemiştir ama) kırıldım işte ne biliyim. arkadaşıma anlatınca şaka yapmıştır demesi. diğer arkadaşımın olanları arkadaşımın kulağına fısıldaması... anılar anılar canlanıyor işte durmadan....
genelde böyleleri hep güzel çıkar ama ben istisnayım... inanın biraz güzel olduğuma inansaydım fotoğrafımı koyardım ama malesef boyum kısaher şeyi giyemiyorum mesela... burnum yüzüm ve alnım çok uzun ne desem boşşş anlayacağınız...