• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cirkin hissetmek

Alys

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.168
798
Merhaba herkese,

2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.

kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.

Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.

Var midir cozum, yok mudur?

Eşinin bir iması oldu mu bu konuda peki?

Doktora gıtsenız operasyonla bı cozumu bulunur bence

esim cok kibar biridir,
sorun etse de soylemez sanmiyorum.

ama bence sorun edilmeyecek gibi degil.

Göğüs için silikon taktırabilirsiniz. Popo içinse spor yapabilirsiniz. Çok zor şeyler değil bunlar. Eşiniz de kibarmış bu da iyi hiç değilse olumsuz konuşup kafanızı yormuyor.

cok tirsak biriyimdir normalde, ama bakalim duzelme olmazsa veya ben alisamazsam belki cesaret edip dusunebilirim.
ben 52 kıloya dusmustum gecen kıs goguslerım o kadar kucuk sönük ve sarkıktı kı kılo alınca duzeldı bıraz

Göğüs için silikon taktırabilirsiniz. Popo içinse spor yapabilirsiniz. Çok zor şeyler değil bunlar. Eşiniz de kibarmış bu da iyi hiç değilse olumsuz konuşup kafanızı yormuyor.

spora ara verdim ama yeniden baslayacagim.
silikon disinda bir cozum var midir diye ilk arastirmami yapayim buradan.
evet belki cozumu kolaydir ama cok kotu hissettim kendimi bu hafta boyunca, yeni fark ettim :(

Saçlarını kestir , bakım yap bence çocuklarla ilgilenmekten kendine vakit ayıramamışsın öyle hissetmen normal

yok son paragrafta yazdiklarimi dert etmiyorum veya dert ettiklerimi cozmeye calisiyorum,
saclarimin karakteristigi midir nedir bilemiyorum, sik sik kestirmeme ragmen kiriliyorlar.

157 boya 60 dim,
gecen kis 53 e dusmustum ne guzel ama aldim bu ara.
ama kilo alsam da popise yariyor memelere hic gitmiyor, ergenligimden beri boyle :KK70:
aynı bende oyleyım 60 kıloyum suan goguslerımden memnunum 52 53 olunca sonuyolar :)

Ah canım ya.
Kolay mı anne olmak?
Kolay mı iki bebe büyütmek?
Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Biraz spor ile popo küçülür,boş bir vaktinde de saçlarına şekil verilir.
Kara üzüm çekirdeğini de çıtır çıtır yersen göğüsler büyür derlerdi de ne kadar doğru inan bunu bilmiyorum.
Benim göğüslerim sertleşmişti,bilmeden kansızlık için yediğim zamanlarda.

Göğüs toparlayıcı sıkılaştırıcı kremler var onları kullanabilirisiniz:)
Internette guvenilir bir çok marka var hatta araştırın derim.

Ah canım ya.
Kolay mı anne olmak?
Kolay mı iki bebe büyütmek?
Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Biraz spor ile popo küçülür,boş bir vaktinde de saçlarına şekil verilir.
Kara üzüm çekirdeğini de çıtır çıtır yersen göğüsler büyür derlerdi de ne kadar doğru inan bunu bilmiyorum.
Benim göğüslerim sertleşmişti,bilmeden kansızlık için yediğim zamanlarda.

e sertlesmesi de iyi olur, yerim valla.

ya yok diger yazdiklarimi dert etmiyorum oyle vucuduna takintili biri degilim demek icin yazmistim :)
ama memelere cok uzuldum ya, yeni fark ettim bir de :(

Operasyon yaptırabilirsiniz
Normal şartlarda çok sicak bakmiyorum ameliyatlara ama bence memeler kadinlarin özgüven alanı
Meme kötü olunca ruhen kotu hissediyor insan.
Benimde ileride sarkma porsume olursa direkt mudahale ettiririm ufak bi operasyonla. O yüzden önerebiliyorum :D

Operasyon yaptırabilirsiniz
Normal şartlarda çok sicak bakmiyorum ameliyatlara ama bence memeler kadinlarin özgüven alanı
Meme kötü olunca ruhen kotu hissediyor insan.
Benimde ileride sarkma porsume olursa direkt mudahale ettiririm ufak bi operasyonla. O yüzden önerebiliyorum :KK70:

ufak midir?
benim gozumde cok buyuyor estetik olayi, abartiyor muyum bilemiyorum, zaten tirsagimdir, lazer epilasyona bile gidemedim tirsakligima.

Back