Cumartesi sabahı Dublin'den İzmir'e gelen özel bir Türk havayolu şirketine ait uçaktasarhoş yolcu rezaleti yaşandı. Sarhoş yolcu çırılçıplak soyunup hostesle seks yapmak isteyince uçak Belgrad'a acil iniş yapmak zorunda kaldı.
Sitene Ekle
Özel bir Türk havayolu şirketinin cumartesi sabahı Dublin’den İzmir’e gerçekleşen uçuşunda sarhoş yolcu rezaleti yaşandı. Havaalanı barında hatırı sayılır miktarda Alkol aldığı öğrenilen yolcu uçuş esnasında çırılçıplak soyunup hostesle seks yapmak isteyince uçak Belgrad’a acil iniş yapmak zorunda kaldı. Airlive.net'in bildirdiğine göre, özel bir Türk havayolu şirketinin uçağında yaşanan olay, İrlanda'nın başkenti Dublin'de İzmir'e hareket eden tarifeli uçakta gerçekleşti. Yolcu Belgrad’da uçaktan indirildikten sonra, uçak İzmir'e doğru yoluna devam etti. http://www.milliyet.com.tr/cirilciplak-soyunup-hostese-/dunya/detay/2135570/default.htm
Ben sadece bu olay için demiyorum. içki servisi yapılan hava yolu şirketleri de var biliyorsunİşte bence halka açık yerde içilmesinin sakıncalı olan tarflarından biriside budur!..
Kaç defa şait olduk havalanında içip sarhoş olan ve zorluk çıkaran insancıklara
Ben sadece bu olay için demiyorum. içki servisi yapılan hava yolu şirketleri de var biliyorsunİşte bence halka açık yerde içilmesinin sakıncalı olan tarflarından biriside budur!..
Kaç defa şait olduk havalanında içip sarhoş olan ve zorluk çıkaran insancıklara
Valla yıllardır uçarım. Ne sarhoş bir yolcuya nede içip dağıtan bir yolcuya denk geldim. Alkolün fazlası tabiki zarar. Kaldiramadigin yerde bırakacaksın. ( işi dini boyuta getirmeden konuşalım ) öyle durumlarda amaç sarhoş olmak değil, zevk olsun vakit geçsin diye almaktır.
Sadece uçakta değil. Toplu taşıma araçlarında bile sarhoşlar oluyor .
Valla yıllardır uçarım. Ne sarhoş bir yolcuya nede içip dağıtan bir yolcuya denk geldim. Alkolün fazlası tabiki zarar. Kaldiramadigin yerde bırakacaksın. ( işi dini boyuta getirmeden konuşalım ) öyle durumlarda amaç sarhoş olmak değil, zevk olsun vakit geçsin diye almaktır.
Sadece uçakta değil. Toplu taşıma araçlarında bile sarhoşlar oluyor .
Neden ki, benim düşüncelerimi mi okudun?Demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve bizler hiç bir zaman düşüncesinden ve yaşantısından dolayı bir bireye saldırmayız Herkesin aklı ve fikri vardır ve haramı helali kendi özgür iradesiyle karar verip ister uygular istemezse de uygulamaz. Bizler kimseye düşüncesinden dolayı baskı uygulamayız