ben 8 yıldır psikolojik ilaçlar kullandım. su anda büyük bi sıçrama ile tek ilaç kullanıyorum tabi ki doktor kontrounde. şimdi size sorum şu ki cipralex i doktorum çok gergin olduğum için verdi. yalnız8 aylık diyetle 22 kilo vermiş biri olarak bu ilaç sanırım iştahımı bi hayli açtı. ben mi kusur buluyorum bilmiyorum ama ne yapabilirim? şekeri sevmeyen ben şekersiz yapamaz oldum :/
kullanıp bırakmış olduğunuz diğer ilaçlar yüzünden olmasın.
cipralex yüzünden olacağını sanmıyorum. çevremde kullananlar var kilo sorunu yok hiçbirinin de.
bende geçen yıl altı ay kullanmıştım. hamile kalınca bırakmıştım. düşük yaptım sonra tekrar devam edelim ilaca dedi doktorumuz, ben gitmedim.
ilaçlarla sorunlarımı çözmek istemiyorum diye düşünmüştüm.
neyse ama bence ilaç yüzünden olmamalı. ara ara tatlıya ihtiyaç artıyor, öyle bi dönemde olabilirsiniz.
aynı ilacı annem de kullanıyor,hafif tombiklik yaptı onda da :)) ama iyi oldu cok zayıflamıştı üzüntüden.... cok etkili bir ilaç annem cok kötü durumdaydı ama şimdi cok daha iyi bu ilaç sayesnde ara ara yne üzüntüden sacmaladıgı oluyor ama cabuk toparlıyor,mantıklı düşünebiliyor artık
bunu duydugum iyi oldu aslında hem bu ilaç hem de MS için kullandıgım iğne bende ödem yapıyor. çok caba harcadım kilo vermek için gecen yıl bi anda elimden gitmesini istemiyorum.