Cipralex ve remeron

almond89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
16
2
35
Merhaba kızlar,
İçinizde iki tane antidepresan kullanan var mı? Cipralex 15 mg, remeron 45 mg alıyorum. Ve xanax hala problemlerimi tam çözemedim. Yaygın anksiyete bozukluğu hastasıyım

selam cipralex kullandım yan etkısı pek yok ama remmoron 1 tane içmiştım yıllar önce 1.5 gün uyuttu kiii bünyem saglamdır benım zanax çok agırdır....anksiyete hemen herkezde var panık atakta öle ama hepsi birden çok agır dr.un kım ?

arkadaşlar aylar geçmiş bu yazının üzerinden, ama bende benzr bir konu açtım, kimse bana cevap yazmayınca, bakınayım dedim benzer konular varmı diye. benimde panik atağım var dolayısıyla paxil, xanax ve remeron kullanıyorum. aslında xanax bana uyku için yetiyor. ama onu kullanmak istemediğimden (yeşil reçeteli olduğu için) remerona ağırlık vereyim dedim, bütün aldım ki halen sersem gibiyim kendime gelemedim. beni gece ve gündüz olmak üzere akşam 17'ye dek uyuttu, geri kalan günümde de sersem gibiydim ki halen devam ediyor bu durum. devamlı kullananları merak ediyorum, geçici bir durum mu bu diye, çünkü korkuyorum yarınımıda berbat etmeye. ama yanıt verilmeyince eski konuya yazmak zorunda hissettim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…