Çıplağım gelmeyin dedi... Kadın polis yorganı kaldırınca şok!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Uyuşturucuları cinsel organına yerleştirirken yakalandı!

Adana'da Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda 1'i kadın 11 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon sırasında evine baskın yapılan kadın, eroini cinsel organına yerleştirirken yakalandı.
Sitene Ekle

İHA

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir ve Hürriyet, Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde "torbacı" diye tabir edilen sokakta uyuşturucu satan şahıslar olduğu bilgisine ulaştı. Polis mahallelere şok baskınlar yaparak zanlıları tek tek aldı.

"ETLİ PİDE ALTI ESRAR"

Polis Hürriyet Mahallesi'ne yaptığı operasyonda torbacıları suç üstü yakaladı. Polisin baskınına hazırlıksız yakalanan uyuşturucu tacirleri etli pide yerken yakalandı. Polis sokakta esrar satan F.A., S.B., K.Y., A.P., H.A., M.Ö. VE E.S. yakalayıp 601 paket esrar ele geçirdi.

YORGANIN ALTINA SAKLANIP "ÇIPLAĞIM GELMEYİN" DEDİ

Polis, Akıncılar Mahallesi'nde Duygu M.'nin de eroin sattığı ihbarını alıp evine ani baskın düzenledi. Baskında Duygu M. yatak odasında üzerine yorganı çekerek "ben çıplağım gelmeyin" diye bağırdı. Ancak operasyona gelen kadın polis, kapıyı kapatıp yorganı açtığında Duygu M.'yi küçük paketler halindeki eroinleri cinsel organına yerleştirdiği ortaya çıktı. 5 paket eroinle yakalan kadın, kıyafetlerini giydikten sonra gözaltına aldı. Polisin aynı gün Bahçeşehir Mahallesi'nde M.K. ve A.L.S.'den 20 paket esrar ele geçirildi. Zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
http://www.milliyet.com.tr/uysturuculari-cinsel-organina-gundem-2172887/

Anlamadım ben ya , etli pidenin altına sığmayınca mı şey yapmış

Igrenc kadin, midem bulandı yaa utanmaz!

ıyyy Nasıl sokmuş acep

Hatırlıyorum bir haber vardı. Kadın kuyumcudan çaldığı bilezikleri büküp cinsel organına sokmuş. Polis yürüyüşünden şüphelenip yakalamıştı. Orası ne kadar genişse artık dipsiz kuyu mübarek

Ya bu Adana'yi niye bu kadar haber yaparlar anlamadim. Sanki gunah kecisi ilan ediliyor gibi.

Ben gittim bu yaz Adana'ya ve gordugum kadariyla gayet iyi bir yer. Hatta aile yasantisi icin coook cok iyi.

Haberciler de taraflu sanki... Kavga, cinayet, hirsizlik, dolandiricilik, tecavuz, grup partisi, swinger, uyusturucu... vs gibi konularda hep Adana'yi one sunuyorlar. Halbuki Istanbul'da yasayan bir Istanbul'lu olarak diyebilirim ki, her turlu pislik, dolandiricilik, uyusturucu ceteleri, tecavuz, swinger.. vs hepsi en cok Istanbul, Ankara ve Izmir'den cikar cunku nufus fazla imkanlar daha elverisli bu isler icin. Adana bos yere taslaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…