Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ,
14 haftalıkken özeldeki doktorum erkek dedi ama yanlış anlamazsanız benim içimde hala kızmış gibi bir his var . Yanılma payı olabilir mi? Doktor çıkıntı var ama yine de ilerleyen haftalarda bakarız dedi içime kurt düştü
Merhaba ,
14 haftalıkken özeldeki doktorum erkek dedi ama yanlış anlamazsanız benim içimde hala kızmış gibi bir his var . Yanılma payı olabilir mi? Doktor çıkıntı var ama yine de ilerleyen haftalarda bakarız dedi içime kurt düştü
14 haftalık erkek bebek gayet net anlaşılır ya , ben iki erkekte de 11inci haftanın sonlarında öğrendim. Ancak ultrason cihazı eskiyse kordonla falan karıştıtılır mı bilmem ama sanmıyorum
14 haftalık erkek bebek gayet net anlaşılır ya , ben iki erkekte de 11inci haftanın sonlarında öğrendim. Ancak ultrason cihazı eskiyse kordonla falan karıştıtılır mı bilmem ama sanmıyorum
Bilmiyorum görümceme önce erkek demişler 14 haftada 16 da kız olduğunu öğrenmiş bir çok hikaye duydum ama emin değilim detaylı ultrasonu bekliyorum dört gözle çok teşekkür ederim yorumunuz için