Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarr merhaba bugun tam 3aylik hamileyim cinsiyet ne zaman belli olur acaba? Ayrica 3aydan sonra dusuk olur mu. Kendimi koruyorm ama konrtol olana kadar acaba bişey oldu mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum:-(
Kizlarr merhaba bugun tam 3aylik hamileyim cinsiyet ne zaman belli olur acaba? Ayrica 3aydan sonra dusuk olur mu. Kendimi koruyorm ama konrtol olana kadar acaba bişey oldu mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum:-(
düşük riski her daim var canım maalesef fakat şöyle birşey de var ilk üç ay daha riskli atlattıysan daha rahat olabilirsin ama hamile oldugunu da unutmayacaksın.
cinsiyet 16. haftadan sonra kesin belli oluyor daha dogrusu söylüyor doktorların geneli ama tabi erkek kendini daha erken belli ediyormuş.
13. haftada falan da öğrenenler var biraz merak edeceksin
biz 13. haftamızdayız hafta sonu söyleyecek doktorumuz daha önce sorduğum da 14 hafta geçmeden belli olmaz demisti 10. hatadaydık o zaman 2 gün önce haftaya söylücem dedi.birde kendimi koruyorum derken bitki çaylarından uzak dur canım bizim sandığımız kadar zararsız ve masum değiller bu dönemde.
ilk 3 ay %85 düşük riski olduğunu okumuştum, 3 aydan sonra çok zor.
cinsiyet en sağlıklı 16-20 hafta arası oluyormuş.
ayrıca sağlıklı bebişler düşmez, düşlerse demek ki sağlıklı değilmiş öyle düşün canım.
Allah hayırlı bir hamlelik doğum geçirmeni nasip etsin, gerçekten bu korkular 9 ay boyunca oluyor ama geçiyor stres yapma.
Cevaplariniz icin tesekkurler. Bitki cayi tuketmiyorm ama ice tea iciyorum icim yaniyo baska turlu gecmiyo. Umarim onun da zarari olmaz. Hepimiz icin hayirli dogumlar diliyorum. Hayirlisiyla kucagimiza alalim ins.