Cinsiyetini Öğrenen Var mı?

C

cadi52

Ziyaretçi
merhaba hamişler

uzun süredir yazışamıyodum işler yoğundu bir türlü fırsat bulamadım nasıl gidiyor hepimiz sağsalim atlattık zor zamanlarımızı ALLAH a şükürler olsun.ben dün öğrendim cinsiyetini ama tabi daha tam belli değil sadece tahmin %95 kız dedi dr um .siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyo hamişlik ben 10 gün sonra 3 lü test yaptıracağım içimizde yaptıran varmı 2 li test gibi değilmiş galiba 2 li teste renkli ultrasyona girmiştim fakat şimdi normal ultrasyona giriliyormuş böyle birşey varmı.

BANA drum %80 kız dedi ama ben ikili testte renkli ultrasona girmedim canım 3 lü test hakkındada bilgim yok 3 hafta sonra gideceğim ozaman göreceğim sen bize bilgi verirsin artık :))

BANA drum %80 kız dedi ama ben ikili testte renkli ultrasona girmedim canım 3 lü test hakkındada bilgim yok 3 hafta sonra gideceğim ozaman göreceğim sen bize bilgi verirsin artık :))

tamam ben size haber veririm ama hastaneye sorduğumda 3 lü teste girmeden ilk başta dr bakıyo o günki bilgileri yazıyor daha sonra gidip kan veriyormuşuz.neyse 1 veya 2 nisan gibi gittiğimde tam öğrenirim.cinsiyet içinde herelde 10 gün sonra tam belirginleşir önemli olan eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunlarda.ama insan artık bebişlere bişeyler almak istiyor cinsiyetini öğrenelimde ona göre bişeyler alalım dimi :dance::teytey:

ben ikili test için gittiğimde 11+5 günlüktüm ve doktor kıza benziyor demişti:)))
cumartesi yeniden gideceğiz bakalım iyişallah kesinleşecek artık değilmi

Bebişim kendini sakladığı için biz ancak 18. haftada öğrendik kız olduğunu :)))

kızlar merhabalar, bende 11 gün sonra 3lü test yaptırmaya gideceğim inşallah cinsiyetini de o zaman öğreneceğim gerçi ben süpriz olsun diyordum ama herkes çok merak ediyor benim içinse sağlıklı olsun da nasılsa ilk bebeğim fark etmez diyorum ama içimden geçende ne yalan söyliyim kız...

banada doktorum yüde90 erkek dedi ama tabi önümüzdeki ay tam net belli olucak,ozamanda zaten 3 testi yaptıracam inşallah Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnn

Merhaba,ben siteye henüz üye oldum.18.haftalık hamileyim.Oğlum olacak Allah izin verirse.Bu hafta içinde 3 lü tarama yapılacak.ama ultrason falan yok.sadece kan tahliliyleymiş.görüşmek üzere.hoşçakalın.BEBİŞLERE VE KENDİNİZE İYİ BAKIN...

benimde 28 nisan da belli olucak cunku ancak o zaman doktora gıdıcem detaylı ultrason ıcın randevum o zaman a oldugu ıcın.. gun sayıyorum ve cok merak edıyorum kuzum mu olucak oğluşum mu...

Aaaaaaaa Dikkat Ettimde Eylülde Kiz Patlamasi Var Galiba, Bende 26 Nisanda öğreneceğim Meraktan çatliyor Insan

bende yarın gidiyorum doktora aslında geçen ay ekek olabilir dedi ama net göremedi artık yarına işallah ben kız istiyodum heeeppp ama sağlıklı olsun yter tabiii bence erkeke lcak benim içime ole doğuyo 2 kezde ruyamda erkek doğurdumu gördümde zaten hayırlısı bakalım okadar erkekğe inandırdımki kendimi olurda yarın kı derse çookkk şaşaırcam neyse işte önemli olan annelik bebeğin sağlıkla kucağımıda olması kız erkek farketme dimi...................

allah herkese eli ayağı düzgün aklı bütün evlatlar versin cinsiyet hiç önemli değil insan kucağına alıp kokusunu içine çekince ne olursa olsun farketmez sonuçta bizden bi parça bende henüz öğrenemedim 17 veya 18 nisanda gidicem o zaman kısmetse

11. haftada ikili test için gittiğimde doktor kesin erkek demişti 17. haftada gittiğimde yine erkek dedi ama ben hala emin olamıyorum 20. haftada falan dahada kesinleşir heralde.....Arkadaşlarında dediği gibi cinsiyet çokda önemli değil aslında rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize .....

bende ikili test için 13+2 de gittim o zaman doktotrum kesin kız dedi. şuan 16+2 yim bu hafta yada haftaya 3 lü teste gidicem. Allah hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

selam arkadaşlar bende çoktandır iş yoğunluğundan yazamıyordum. evet ben ayın 10 da öğrendim oğluşum olacak. 3 lü testi yaptırdım inş. hayırlı haberler gelir.

kızlar selam, bende ayın 19 unda öğrendim bebişimin cinsiyetini... yakışıklı oğlum olacakmış, tabii önce sağlıklı olmaları, hepimizin ilk arzusu bu değil mi zaten?

slm benimde kızım oluyomuşşşşşş.allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar;

Banada Eylül 17-19 'da doğum tarihi verdi doktorum. 5.ayın son haftasındayım.bizimde kızımız olacak...Bende hep rüyamda erkek görüyordum ama kızımız olacakmış.Kendimi bayağı erkeğe inandırmışım hep mavilere bakıyodum ama eli ayağı yüzü düzgün, evlatlar Allah nasip etsin inşallah..
Sizler kaç kilo aldınız? Ben şu anda 5.5 kilo almışım. Göğüslerimve göbeğim kaşınıyo CADIARZU
Bir de kızlar erken gelirmiş. Bi arkadaşın 20 gün önce gelmiş.Benimde ağbimin 9 ağustosta düğünü var. Düğün telaşından Ağustosta gelecekmiş gibi düşünüyom.
Siz hangi tür doğum istiyorsunuz?...

Herkese iyigünler...

nunuuu benimde kızım olucak eylül 24 dedi doktor ve abimin düğünüde 23 ağustos aynı düşünceler bende de var

X