- 5 Haziran 2015
- 3
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi tatlicadi11
ultrason resmını ekleyin arkadaşlar tahmınde bulunur
bende senin gibi aynı durumdayım bende merak ediyorum çin takvimi kırmızı lahana testi yeme içme hepsi erkek,cok merak ediyorummmmMerhaba sevgili kadinlar kulubu:) ben yeni uyeyim 4 aylik hamielyim suan 16+4'um doktorum kizim olcagini soyledi.cok sasirdim :) Bi onceki doktorda erkek demisti 15.haftamda. Ve ben muthis erkek hissediyorum basta saglik sihhat onemli tabiki.ama tum cevrem ruyalarinda erkek gordu ben erkek gordum doktor kiz diyo sorum su olcakti 16.haftadan sonra bebeginin cinsiyetinin farkli oldugunu ogrenen oldumu doktorum cok iyi bi doktor bu arada.paylasimlarinizi önemle ve merakla bekliyorum:)
benimde ilk erkek demişlerdi 16 da kız olduğunu öğrendim rüyamda bende erkek görmüştüm ama kızım olcakmış tabi çokkkk sevindim.Merhaba sevgili kadinlar kulubu:) ben yeni uyeyim 4 aylik hamielyim suan 16+4'um doktorum kizim olcagini soyledi.cok sasirdim :) Bi onceki doktorda erkek demisti 15.haftamda. Ve ben muthis erkek hissediyorum basta saglik sihhat onemli tabiki.ama tum cevrem ruyalarinda erkek gordu ben erkek gordum doktor kiz diyo sorum su olcakti 16.haftadan sonra bebeginin cinsiyetinin farkli oldugunu ogrenen oldumu doktorum cok iyi bi doktor bu arada.paylasimlarinizi önemle ve merakla bekliyorum:)
Kırmızı lahana testi nasıl oluyor canımbende senin gibi aynı durumdayım bende merak ediyorum çin takvimi kırmızı lahana testi yeme içme hepsi erkek,cok merak ediyorummmm
Youtube'a red cabbage gender test yaz tatlım videolar var ben ne kadar anlatsam görsel olarak senin izlemen daha anlaşılır olurKırmızı lahana testi nasıl oluyor canım
Youtube'a red cabbage gender test yaz tatlım videolar var ben ne kadar anlatsam görsel olarak senin izlemen daha anlaşılır olurKırmızı lahana testi nasıl oluyor canım
doktorum yakın bir arkadaşımdı ama cinsiyet öğrenmedim. daha doğrusu merak etmemiştim. ne bileyim sağlıklı olmasına o kadar odaklanmıştım ki, bir türlü cinsiyet merak edememiştim. çevremden çok baskı gelmişti öğrenmem içinMerhaba sevgili kadinlar kulubu:) ben yeni uyeyim 4 aylik hamielyim suan 16+4'um doktorum kizim olcagini soyledi.cok sasirdim :) Bi onceki doktorda erkek demisti 15.haftamda. Ve ben muthis erkek hissediyorum basta saglik sihhat onemli tabiki.ama tum cevrem ruyalarinda erkek gordu ben erkek gordum doktor kiz diyo sorum su olcakti 16.haftadan sonra bebeginin cinsiyetinin farkli oldugunu ogrenen oldumu doktorum cok iyi bi doktor bu arada.paylasimlarinizi önemle ve merakla bekliyorum:)
Kirmizi lahana testinde hangi renk ciktibende senin gibi aynı durumdayım bende merak ediyorum çin takvimi kırmızı lahana testi yeme içme hepsi erkek,cok merak ediyorummmm