Doğuma Hazırlık Cinsiyetimiz dogrumudur akil verin bana

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duygualesya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
23
0
Selam kizlar 14.haftada gttigimde dktor bebegimin arkasinin donuk oldugunu soyledi. 16.haftada ise pipi gozukmuyo bunda hic cikinti yok kiz bu dedi. Ins.snradan bize supriz yapmaz bazen bebekler bacaklarinin aralarina skistiriyo anlayamiyoruz dedi. Bnde kiz deyince herkese kiz dedim acaba erken mi davrandim sizce anlamismidir kemik yapisindan falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar 14.haftada gttigimde dktor bebegimin arkasinin donuk oldugunu soyledi. 16.haftada ise pipi gozukmuyo bunda hic cikinti yok kiz bu dedi. Ins.snradan bize supriz yapmaz bazen bebekler bacaklarinin aralarina skistiriyo anlayamiyoruz dedi. Bnde kiz deyince herkese kiz dedim acaba erken mi davrandim sizce anlamismidir kemik yapisindan falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim doktorum 12. haftada söyledi yüzde 51 kız dedi. Ama gidip alışveriş yapma dedi hemen :) Yanlış görmüş olabiliriz dedi.
Eşimde doktora hocam doktorlar cinsiyeti erken anlarmış ama söylemezmiş aslı var mı dedi o da evet evet dedi güldü :)
Sonuç 16. haftada kesin olarak öğrendik ki evet bir kızımız olacak inşallah. :)
Sizinki de hayırlı olsun muhtemelen doğrudur. Sağlıkla kucağınıza alın inş.