• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti ogrenince burukluk yaşayan var mi?

Mama2020

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
172
153
18
Merhaba, bu hafta bir oglum olacağını ogrendim. Kiz bebek istiyordum. Erkek çocuğu bana hep zapdetmesi zor aşırı hareketli gibi gelir. Üzüntü yaşamadım ama havalara da uçamadım. Tabiki evlat evlattır. Tabiki doğunca çok seveceğimi biliyorum o yüzden saçma yargılarda bulunanlara burda cevap yazmayacağım. Sadece benim gibi cinsiyeti öğrenince hayal kırıklığı yaşayan oldu mu? Eminim yalnız değilimdir..

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin yavrunu, önce hayırlısını sonra sağlıklısını nasip etsin Allah inşallah. bende iki kiz var onlarıda zaptetmek zor yani cinsiyete bakmıyor bu canım 😁

Eşimde bende şuankine hep kız gözüyle baktık..
Gittik doktora erkek dedi direk pipiyi gösterdi:))))
Işte o pipiden sonra hayat iyice değişti.
Es,çocuk,karnimda ki hatta evde ki kuş bile pipili.
Seviyorum. Hayatımda ki pipilerle barışmayı öğrendim.
Öneririm...

Ben 2015 te oğlumu kaybettim ikincisi oğlan olur diye hevesim vardı çünkü oğlan istedım
Ama içimde kız hissediyorum kızım olacak belki diye iç geçirdim ve 2016 senesinde kızıma hamile kaldım cinsiyet kız deyince çok sevinemedim sağlıkla doğsun dedım Hayırlısıyla çok şükür 2017 de kucağıma aldım ve evlat evlattır kızıma çok düşkünüm ve çok sevıyorum rabbim uzun ömürler versin

Haklisiniz tabiki sağlıksız bir kiz olacagina on tane erkek cocuga raziyim. Sadece insanin icinde ukte kaliyor. Arkadaşlarımın kız çocuklarıyla falan iyi anlaşırım. Erkek cocuk bilmediğim bir şey...

Yani 2.çocukta insan farklı olsun isteyebilir belki ama ilkse gerçekten boşuna huzursuz oluyorsunuz..
Yıllarca hamile kalamayan ve evlat hasreti çeken o kadar çok kadın var ki ...
Bence bebeğinizin cinsiyetine üzülmek yerine Annelik duygusunu size yaşattığı için
Allah’a şükretmelisiniz 🖤

Haklisiniz tabiki sağlıksız bir kiz olacagina on tane erkek cocuga raziyim. Sadece insanin icinde ukte kaliyor. Arkadaşlarımın kız çocuklarıyla falan iyi anlaşırım. Erkek cocuk bilmediğim bir şey...
Rabbim Hayırlısı ile Kız evlatta versin size 💝

Merhaba, bu hafta bir oglum olacağını ogrendim. Kiz bebek istiyordum. Erkek çocuğu bana hep zapdetmesi zor aşırı hareketli gibi gelir. Üzüntü yaşamadım ama havalara da uçamadım. Tabiki evlat evlattır. Tabiki doğunca çok seveceğimi biliyorum o yüzden saçma yargılarda bulunanlara burda cevap yazmayacağım. Sadece benim gibi cinsiyeti öğrenince hayal kırıklığı yaşayan oldu mu? Eminim yalnız değilimdir..
Canim tek değilsin benimde ilk bebeğim. dün bende yaşadım bu durumu ama evlat evlattır sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil diyorum. Ben şöyle yaşadım. Rüyamda erkek bebek görmüştüm. Eşimde erkek bebek istiyordu. Ama dün bi kızım olacağını öğrendim. Hayırlısı olsun diyorum.

Hamile olduğumu öğrendiğimde hep kızım diye sevdim benim kızım olacak dedim . Cinsiyet için abimler sürpriz yapmış cinsiyet balonu falan ama içimden bi his erkek diyordu o gün . Nitekim erkekmiş Allah affetsin 1-2 gün içim buruldu . Ama doğduktan sonra o kokusu yok mu beni bitirdi . Şimdi 6 Aylık bıcır bıcır bembeyaz pamuk gibi bir bebek ölüyorum ona . 2.çocuğu düşünmüyoruz istemiyoruz da pamuğum bize yeter 😍 Böyle düşündüğüm için de kendime kızarım hala . Beni utandırdı🥰

Ya kim çocuğa alışkın ki :))
Benim ilk oğlanın altını değiştirirken aniden işemeye başladı
Zapt edilemeyen fıskiye gidiydi
Öyle bakakaldım güldüm
😁
Dua et sağlıklı olsun sagliklica doğsun
Her iki evlatta güzeldir.

Bu arada duyduğum bi şeyi söylicem bilimsellikle alakası var yok bilmiyorum doğru ya da değil bilmiyorum sadece yazmak istedim
Anne karnındaki bebek anne ve babanın sevgisini her şeyi hissedermiş .
Eğer çocuğun cinsiyeti kızsa anne de erkek hissi ile o iç güdüyle severse çocuk bunu anladığı için doğduğunda erkek gibi hareket edebilirmiş Annesi onu öyle daha çok sevecek diye. Cinsiyeti erkekse ve anne karnını kız hissi ile severse çocuk doğduğunda kız gibi davranabilirmiş . Annesi onu öyle isteyip o hisle sevdiği için .
Yargılamayın komik gelebilir saçma gelebilir sadece duyduğumu yazdım ..

2 kızım var kaç erkek çocuğuna bedel bilemiyorum. Aşırı hareketliler, cinsiyetle ilgili degil yani o tamamen çocuğun yapısı. Sizde alışırsınız bikaç güne zaten beklemediğiniz için şaşırmamış olmanız gayet doğal😊

Merhaba bu duyguyu ben de yaşadım.ilk hamileliğim olmasına rağmen kabul edemedim oğlumun olacağını. Hep bi kızım olucak gibi hissetmiştim. Sanki erkekler annelerinden kopuk oluyor gibi bir his var içimde doğru olmayabilir ama böyle hissediyorum. Bu duyguları yaşadığım için kendimi çok suçluyorum ama düşüncelerimi kontrol edemiyorum. 25. Haftadayız ama ben hala alışamadım 😔 siz şuan ne durumdasınız alışabildiniz mi?

Merhaba bu duyguyu ben de yaşadım.ilk hamileliğim olmasına rağmen kabul edemedim oğlumun olacağını. Hep bi kızım olucak gibi hissetmiştim. Sanki erkekler annelerinden kopuk oluyor gibi bir his var içimde doğru olmayabilir ama böyle hissediyorum. Bu duyguları yaşadığım için kendimi çok suçluyorum ama düşüncelerimi kontrol edemiyorum. 25. Haftadayız ama ben hala alışamadım 😔 siz şuan ne durumdasınız alışabildiniz mi?
Merhaba o kadar alıştım ki simdi bir kızın olacak erkek degilmis deseler üzülürüm. Bana da hep öyle gelirdi erkekler kopuk gibi... hala da öyle geliyor. Cocukken duskun oluyorlarmis ama yetiskinliklerinde kopuk oluyorlar evet. Oyle de olmali. Aksi halde patolojik bir durum . Burdaki gelinlerin derqtleri malum :))) Ama vardır erkeğin de avantajları. Evlat evlattir dedim kabullendim.

Ben sadece hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun istedim. Eşim kız çocuğu olmasını çok istiyodu çünkü sulalaeeinde gerçekten kız yok hep erkek. Dr başta kız dedi herkes çok mutlu oldu sonra erkek olduğunu öğrendik sevincimiz hiç değişmedi hiç birimizde hayal kırıklığı olmadı. Hatta şunu söylemiştik kız çocuğu sevincini yaşamak yanımıza kar kaldı 😊 Allah sağlık sıhhat versin zapt edilemez kız çocukları da var. Abimin iki oğlu var büyüğü tam bir beyefendi çok sakin büyümüş de küçülmüş gibi anlayışlı bir de. Küçüğü tam bi deli fişek. Yani diyeceğim zapt edilemezligin cinsiyetle ilgisi yok.

Back