Doğuma Hazırlık cinsiyeti öğrenebilen arkadaşlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

scaarlet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
223
3
Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. Ben 18. haftamdayım. 16. ve 17. haftalarda usg de doktorum çok profesyonel olmasına rağmen cinsiyeti göremedi. Cinsiyet için en zor pozisyonda yatıyor dedi. İki gidişimizde de pozisyon aynıydı. Bacaklar kapalı ve yandan görünüş. Cihazla karnıma darbeler yaptı ama hiç değişiklik olmadı. Bana sanki bebekler farklı pozisyonda duramazlar gibi gelmeye başladı. Benimki hiç göstermiycek gibi düşünmeye başladı. Cinsiyeti öğrenebilen arkadaşlar, siz hatırlıyor musunuz.. bebeklerinizin duruşu nasıldı dr cinsiyeti tahmine ettiğinde. Bacakları tam karşınızda açık seçik miydi yani.. Öptüm hepinizi..

ben dr gittiğimde ilk olarak bacakları kapalıdı.dr önce baska şeylere baktı.şimdi bir de cinsiyete bakalım diyince benimki bacakları ayırdı hemen.çok güldük..dr. teşhirci sizin oğlan dedi .açık seçik hersey ortadaydı.sonraki gidişlerimizde de hep sergiledi.

canim benimm kizin bacaklarii resmen aciktii
ortadan bakildigindaa adetaa ben kizim anneee diyorduu suan kollarimdaa minik kedicimm

Ben 3 aylık hamileyken doktor vajinal muayene etti ve ilk cinsiyetine baktı bacakları açıktı ben bile erkek olduğunu anladım ama doktor kimseye söylemeyin kordon bağı yanıltabilir demişti, şimdi 4,5 aylık dün gittim doktora erkek diyor.

3 hafta arka arkaya doktora sadece cinsiyet için gittik benim ufaklıkta çok inatçı çıktı göstermedi kendini, hele bir keresinde tamamen sırtı dönüktü doktorumuzla bir öldük gülmekten

sonunda 16+4 ken gösterdi kendini hem nasıl gösteriş :))))
resmen görün artık ve beni rahat bırakın der gibi ayırdı bacakları :KK70:

20+3 günlüğüz artık çatlıyodum bugün öğrendik ve kızzzzzzzzzzçok şükür acaba değişir mi.ne olur söyleyin.

canım 20+3 de çıkmayan pipi çıkmaz artık diye düşünüyorum. tabii dr tam olarak bacak arasını görebildiyse. Allah gönlüne göre vermiştir umarım. Bir de ben öğrenebilsem.

mrb kizlar bende bugün gittim doktora 22+5 günlük hamileyim doktorum kiz dedi öncedende demisdi ama belli degil dedi bugün kesinlesti.benim bir kizim daha var bunu erkek istemistim hata icimede hep erkek dogdu ama nasip degilmis saglik olsun.

ya arkadaşlar nasıl göremio bu doktorlar ben anlamadım doğrusu.ben 14+4 günlük hamileyim dün öğrendim cinsiyeti erkekmiş.ve gittiğimde le bir pozisyonda yatıyoduki bacaklar iki kere düğümlenmiş gibi açmadı hiç.doktor yan yatırdı benle yarım saati geçik uğraştı bacaklarını sürekli açıp kapıyordu.bukadar inatçı çocuk görmedim ben dedi dr.ama o inat biz ondan inat sonra erkek dedi ben tabi inanamadım sonra istersen vajinal ultrsyondA bakayım dedi ordada baktığında gene bu kadar olmaz burda bile inatçılık yapıo dedi ama yüzde yüz erkek dedi ve pipisinin resmini çektiiiiii.allahım hepinizin gönlüne göre versin.üstelik ben giderken çikolata yedim inatçılık yaptı.iyi bir dr kesinlikle anlar..

Merhaba,biz de ikizlere hamileyiz :eek:.Ense kalınlığı ölçümü için doktora gittiğimde (12+1) de birinin erkek,diğerinde de karasız olamkla beraber onun da erkek olduğunu söyledi.Tam 1 saate yakın ölçümleri için uğraştı,o kadar çok bastırdı ki,kasıklarım tam iki gün dayak yemişim gibi ağrıdıkaydirigubbakcemile3.Ama sağlıkları gayet iyi çok şükür ve erken bir zaman olmaklar beraber cinsiyetlerini de öğrenmiş olduk.Doktorum perinatolojide uzamn bir doktordu,bu yüzden yukarıda başka arkadaşların da dile getirdiği gibi iyi bir doktor zaman da alsa anlayabilir.(Ama erkekleri tabi ki daha erken belli oluyormuş,bu da bir gerçek sanırım)

kızlar benim kızımda göstermek istemedi doktor baya uğraştı sonraki kontrolde çikolata yiyip gitmiştim doktorun tavsiyesi bu defa ufaklık mutlu olunca haareket etmek ve cinsiyettini göstermek zorunda kaldıı tavsiye ederim

benim kızım 7 aya kadar hep bağdaş kurup oturu şekildeydi 7 aydn sonra kesin kız dendi

merhaba arkadaslar bende 14 haftalık hamıleyım doktora gıttık ve bebişimizin erkek oldugunu ögrendık;insallah babasına benzer çünkü ben onu çok sevıyorum .........

16 haftalıkken gittim bacaklarını açmadı ama kıza benziyor dedi doktor. 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi . bu kez gittiğimde kesin erkek dedi yani 18 haftalıkken kesin belli oldu

off offff çok heyecanlıyım, saat 4 olsa da öğrensem diyorum. Bende bugn doktora gidicem ve şayet gösterirse ögrenicem bebişimin cinsiyetini. 17+0 bugün, sizce görebilcekmiyim.. Ayrıca çikolata yemelimiyim? gitmeden önce çikolata yemelimiyim ?

tabiki yazarım ipekcim, umarım gösterir de bizde meraktan kurtuluruz.
Çikolata cok sevmeme ragmen baya zamandır canım yemek istemiyordu hiç. Demekki bugün çikolata yeme günüm olacak:) Eh bebişcim sen nelere kadirsin :KK66:

seni iyi anlıyorum cuma günü bu saatlerde bende senin gibiydim insan öğrenince kuş gibi hafifliyor.kız yada erkek Allah hayırlısını versin hepimize

Ne güzel sen öğrenmissin ve oğlun olacakmıs,
Ah ahh bende bir ögrenebilsem. ılk bebeğimiz olduğu için farketmiyor aslında ama merak işte..

Çikolatayı ultrasona girmeden ne kadar zaman önce yemeliyim peki?

X