Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bir sonra ki randevumda görünebilir14. Haftada büyük ihtimal kız dedi. 17. Haftada pozisyonu uygunda uzun uzun inceledik bacak arasını emin olduk. Erkekse 13. 14.haftada görünür pozisyon uygunsa.
18.haftada öğrendim ben 12.ci haftada doktor tahminde bulundu 18.ci haftada kesinleşti bebişimiz kız haklısınız cinsiyetini öğrenene kadar deli givi ultrasom fotoları paylasıyordumKızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
Günler o kadar yavaş geçiyor ki birde bir an önce göbeğim belli olsun istiyorum normal mi acaba bu psikoloji18.haftada öğrendim ben 12.ci haftada doktor tahminde bulundu 18.ci haftada kesinleşti bebişimiz kız haklısınız cinsiyetini öğrenene kadar deli givi ultrasom fotoları paylasıyordum
Evet evet hemde çoook biz 24 haftalık olduk gidip gelip aynadan bakıyorum Rabbim selametle kucagımıza almamızı nasip etsin. Ama cinsiyet konusunda belli nir süreden sonra insana sabır geliyorGünler o kadar yavaş geçiyor ki birde bir an önce göbeğim belli olsun istiyorum normal mi acaba bu psikoloji
Ben 13+2 dün %80 erkek dedi. Ama kesin değil ufaklığı görünce kesinleşirKızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
Ay inşallhBen 13+2 dün %80 erkek dedi. Ama kesin değil ufaklığı görünce kesinleşir
Amin inşallah ya dünyada ki en güzel duyguEvet evet hemde çoook biz 24 haftalık olduk gidip gelip aynadan bakıyorum Rabbim selametle kucagımıza almamızı nasip etsin. Ama cinsiyet konusunda belli nir süreden sonra insana sabır geliyor
Sizedemi erkek dedilerAy inşallh
EvetAmin inşallah ya dünyada ki en güzel duygu
Erkek mi kız mı çocuklarınız11.haftamda söyledi doktorum 2 cocugumda da ..
Kızım ve oglum var canim☺ Aslinda görüyorlar anliyorlarda söylemiyor doktorlar emin olana dek..Erkek mi kız mı çocuklarınız
Allahım bağışlasın inşallahKızım ve oglum var canim☺ Aslinda görüyorlar anliyorlarda söylemiyor doktorlar emin olana dek..
Aminn seninde gönlüne göre versin Allah ım saglıkla gelsin kuzucukAllahım bağışlasın inşallah
Allah razı olsun canım benim amin inşallahAminn seninde gönlüne göre versin Allah ım saglıkla gelsin kuzucuk
Kızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
15 haftalıkken. 15 Ocak 2020 14+4 te kesin olarak öğrendim. Minik mavi balinam& İncirli badem kurabiyemKızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?