Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz?

14. Haftada büyük ihtimal kız dedi. 17. Haftada pozisyonu uygunda uzun uzun inceledik bacak arasını emin olduk. Erkekse 13. 14.haftada görünür pozisyon uygunsa.

Kızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
18.haftada öğrendim ben 12.ci haftada doktor tahminde bulundu 18.ci haftada kesinleşti bebişimiz kız 🥰 haklısınız cinsiyetini öğrenene kadar deli givi ultrasom fotoları paylasıyordum 😁

18.haftada öğrendim ben 12.ci haftada doktor tahminde bulundu 18.ci haftada kesinleşti bebişimiz kız 🥰 haklısınız cinsiyetini öğrenene kadar deli givi ultrasom fotoları paylasıyordum 😁
Günler o kadar yavaş geçiyor ki birde bir an önce göbeğim belli olsun istiyorum normal mi acaba bu psikoloji 😂

Günler o kadar yavaş geçiyor ki birde bir an önce göbeğim belli olsun istiyorum normal mi acaba bu psikoloji 😂
Evet evet hemde çoook 😅 biz 24 haftalık olduk gidip gelip aynadan bakıyorum 😅 Rabbim selametle kucagımıza almamızı nasip etsin. Ama cinsiyet konusunda belli nir süreden sonra insana sabır geliyor 🥰

Cinsiyeti belli olan anneler yorum yapabilir misiniz acaba merak işte ilk çocuğum tabiki önemi yok ama insan merak ediyor 🙈☺️

Eklentiler

• IMG_20210630_105625.jpg
    IMG_20210630_105625.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 734
Bana da doktor 12+3de kız gibi dedi %90. 1 7.haftada net kız dedi pozisyonundan dolayı net gördü

Kızlar selam ben 2 ay 1 günlük hamileyim de her günüm ayrı heyecan şimdide dört gözle cinsiyeti bekliyorum sizler cinsiyeti hangi haftada öğrendiniz?
15 haftalıkken. 15 Ocak 2020 14+4 te kesin olarak öğrendim. Minik mavi balinam& İncirli badem kurabiyem 🤲🤲

X