cinsiyeti hakkında merak..

kedcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
132
0
[/I]kızlar ben 15haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum
doktor kontrolüm 1hafta sonra inş ozaman öğrencem ama
şu halk arasında bazı hurafeler varya onlardan denedim mesela yüzük dönerse kız uzun giderse oğlan göbek kılları aşagı bakarssa kız yukarı bakarsa erkek
çin takvimi rus takvimi acaba gerçek çıkanlar varmıdır heyecanlıyım biraz sohbet edelim:KK49:

[/I]kızlar ben 15haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum
doktor kontrolüm 1hafta sonra inş ozaman öğrencem ama
şu halk arasında bazı hurafeler varya onlardan denedim mesela yüzük dönerse kız uzun giderse oğlan göbek kılları aşagı bakarssa kız yukarı bakarsa erkek
çin takvimi rus takvimi acaba gerçek çıkanlar varmıdır heyecanlıyım biraz sohbet edelim:KK49:

Canım gebeliğin hayırlı olsun. Doktor 12.haftamda kız olabilir dedi. 14.Haftada cinsiyetini göstermedi, çin takvimi, rus takvimi, yüzük dönderme hepsi kız diyor. Ama bende çok fazla merak yok tek dileğim sağlıklı sıhhatlı olması, hep bunu dilemişim cinsiyetini hiç ayırt etmemişim. Allahım seninde gönlündekini versin. :nazar:

Son düzenleme:
bana doktor 15.haftada kıza benziyor demişti, daha da gitmedik:)))

geçen gün bana da o makas-bıçak ve yüzük çevirmeden yaptılar ikisinde de erkek çıktı..

benimde kafam karıştı.. sağlıklı olsunda hangisi olursa olsun, Rabbimden gelene razıyız.. insan merak ediyor işte.

X