• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti değişir mi ?

mercimek12

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 13+1 günlükken doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini kıza benziyor ama emin değilim dedi. Sonra araştırdım ve çok kişi sonradan hep farklı cinsiyet olduğunu öğrenmiş. Heves ettim kızım olacak diye sizin de aranızda böyle sorunlar yaşayan oldu mu ?

Merhaba arkadaşlar 13+1 günlükken doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini kıza benziyor ama emin değilim dedi. Sonra araştırdım ve çok kişi sonradan hep farklı cinsiyet olduğunu öğrenmiş. Heves ettim kızım olacak diye sizin de aranızda böyle sorunlar yaşayan oldu mu ?
Ayrıntılı ultrasonda netleşiyor genelde. Ama aslında doktorlar çok daha erken biliyorlar cinsiyeti erken söylemek istemiyorlar. Hata da genelde kızı erkek sanıyorlar kordonu pipi sanıp. :D tam tersini pek duymadım hani kız deyip erkek çıkması ama olmuyor değil.

Ayrıntılı ultrasonda netleşiyor genelde. Ama aslında doktorlar çok daha erken biliyorlar cinsiyeti erken söylemek istemiyorlar. Hata da genelde kızı erkek sanıyorlar kordonu pipi sanıp. :KK70: tam tersini pek duymadım hani kız deyip erkek çıkması ama olmuyor değil.
Ablama kız dediler sonradan erkek dediler bunu yaşamak benimde korkum 🙂 sizin dediğiniz olayı yaşayan çok kişi duydum bende. Keşke anneler kendisi görebiliyor olsa😂

Ablama kız dediler sonradan erkek dediler bunu yaşamak benimde korkum 🙂 sizin dediğiniz olayı yaşayan çok kişi duydum bende. Keşke anneler kendisi görebiliyor olsa😂
Ya evet az da olsa bu da olabiliyor, bebek göstermiyor çünkü. Hiç net pozisyonu yakalayamayınca doktor da bilemiyor. Ben de çok korkmuştun son güne kadar çünkü herkes erkek gibi geliyor bana diyordu. 😄 İkili testteki hcg değerine göre tuttu ama kız olması. Çin ve rus takvimine göre de tuttu. Bir de hep ekşi çekti canım 😄😄

Ya evet az da olsa bu da olabiliyor, bebek göstermiyor çünkü. Hiç net pozisyonu yakalayamayınca doktor da bilemiyor. Ben de çok korkmuştun son güne kadar çünkü herkes erkek gibi geliyor bana diyordu. 😄 İkili testteki hcg değerine göre tuttu ama kız olması. Çin ve rus takvimine göre de tuttu. Bir de hep ekşi çekti canım 😄😄
Bana da çok kişi erkek diyor hep ama ben biliyorum kızım olacak yani erkekse de çok severim tabi ama gönlüm kızdan yana 😂

Bi tanidigima 9 ay boyunca erkek dediler. Ayrintili ultrasonda bile erkek cikti. Bebisin herseyini ona gore hazirladilar. Ismi bile belliydi, o isimde susler yaptirdi. Bebis bi dogdu kiz. Tum suslemeler degistirildi 😀

Back
X