• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EylmEzgi00

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
2
0
6
28
Kızlar merhaba
Bir sorum olucaktı fikirlerinize ihtiyacım var
Ben 3 aylık hamileyim 1 hafta önce gittiğimde doktor bir cıkıntı var ama kesin birşey söyleyemem dedi. Size böyle bişey söylendimi ve sonuç ne oldu bir tane prensesim var herşeyden önce hayırlı evlat olsun ama gönlüm erkek olmasından yana sizde erkekmi

13 hafta bnce cok erken kız dıyolar sonra erkek cıkıyo fılan valla Bn 17, haftaya kadar cinsiyet sormadım ama bu hafta erkek dedı doktor bırde cok ekşi ve acı cektı cnm hep suan bıle tatlı aklıma bile gelmiyor ye ekşiyi al ayşeyi ye tatlıyı al hakkıyı teorisi tutmadı bnde :KK48:

Bide diyolarki kızda miğde buantısı ur felan ben kızımda hiç hamile olduğumu bile anlamadım bunda 3 ayda 5 kilo verdim hala hamile kaldığım kiloma çıkamadım bendeki teoride tutmamış olabilir

13 hafta bnce cok erken kız dıyolar sonra erkek cıkıyo fılan valla Bn 17, haftaya kadar cinsiyet sormadım ama bu hafta erkek dedı doktor bırde cok ekşi ve acı cektı cnm hep suan bıle tatlı aklıma bile gelmiyor ye ekşiyi al ayşeyi ye tatlıyı al hakkıyı teorisi tutmadı bnde :KK48:
Aynen arkadaşım bana da doktor kız dedi 13 haftalık hamileyim emin konuştu ama hislerim erkek gibi inansam mı insnmasammı bilemedim açıkçası

Back