Yok cnm genelde tatlı çok yersen kız derler Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bu teori herkeste tutmuyo aslında merak sadeceBenim canım sürekli tatlı istedi, kızım var ama bak şimdi içime kurt düştü erkek olması gerekmez miydi?! Doğalı da 6 ay oldu ama inşallah sıkıntı olmaz
Bence alakası yok ya tatlı yedın oglan oldu eksı yedın kız oldu dıye. Tamamen kromozomların adaletine kalmısTatlı yıyorum kız
Tatlı yıyorum kız
Bn de oğlumda et yıyorum ekşi sevıyordum bunda ikisindende nefret edıorum hatta su an karam yiyorumBence alakası yok ya tatlı yedın oglan oldu eksı yedın kız oldu dıye. Tamamen kromozomların adaletine kalmıs
Demekki bu teori dogru degilmis Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmBenim ilk 3 ay canim hep ekşi istedi. Erik yemeyen ben erik yiyordum katir kutur ( bak yine cnm cekti ya)
Nar ekşim bitmişti o derecede ekşi yiyordum. Ama oglum olacakmiş
Haklısın cnmBence alakası yok ya tatlı yedın oglan oldu eksı yedın kız oldu dıye. Tamamen kromozomların adaletine kalmıs
Seninki tutmuş cnm tatlıya erkek diyolar ekşiye kız diyolar diye biliyorum cnm9ay tatlı yedım oglan oldu. Bence hıc alakası yok
Demekki bu teori dogru degilmis Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm
Cnm benimde sürekli içime erkek doğuya ben sadece meraktan soruyorumHepimiz saglicakla alalim kucaga inşallah. Içinede mi dogmuyor ?benim 10.haftada dogdu. Ultrasonda görur gormez. Halbuki kız istiyordum
Yaa Allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin kuzumBende deli gibi tursu ve eksi yiyorum kızım olavcak ınslalah doktor kız dedi her kim gorursede erkek diyor kafam karışık esim kızım dıyr seviyor hersey pembe oldu isimligi bile hazır erkek olursa gülmekten ve pembe giydirmekten başka çare yok
Allah sabır versin çok zor bir durum 9. Haftada başlayan ve 24 haftaya kadar süren düşük tehlikem vardı. İnan dediğin gibi sadece sağlıklı olsun istiyorum ısın şakası bir erkek bir kız dedikleri için nasıl seveceğimi bilemiyorum. Ama 4 sene sonunda tup bebek ile geldi bizim mucizemiz esim cok hevesli ondan hersey pembe dedim. Yoksa erkek yada kız canımız bizim sağlıklı eli ayağı duzgun aklı fikri yerinde olsun dedik hep sukur rabbime. Allah kimseyi evladiyla yada evlatsizlikla sinamasin. Inslalah hayırlı evlatlarımız olur Allah olmayana da nasip etsin. Ben hamile olmadan hamilelerin gözünün içine bakarmisin ben inkar etsede esim derdi yine bakıyorsun diye. Cok zor bir durum canından can gitmesi tekrar Rabbım sabır versin sana dualarımdasınHanımlar sağlıklı sıhhatli doğsun bebekleriniz. Cinsiyetten önce bununla birlikte düşünmeniz gereken birçok şey var inanın. Ilk hamileliğini kalp durması sonucu kürtajla ağlaya ağlaya sonlandırmak zorunda kalmış biri olarak söylüyorum. Kız ya da erkek olması sevginizi artırıp eksilmiyor, canınızdan bir parça olduğu için öyle sıkı bağlanıyorsunuz ki..
Erkeğin pembe, kızın mavi giymesi gülünç bir durum değil, renklerin cinsiyeti olmaz.
Haklısın cnm cok üzüldüm Rabbim sana inşallah bir daha nasip eder dediğin doğru kız erkek hiç farketmez ama insan merak ediyoHanımlar sağlıklı sıhhatli doğsun bebekleriniz. Cinsiyetten önce bununla birlikte düşünmeniz gereken birçok şey var inanın. Ilk hamileliğini kalp durması sonucu kürtajla ağlaya ağlaya sonlandırmak zorunda kalmış biri olarak söylüyorum. Kız ya da erkek olması sevginizi artırıp eksiltmiyor, canınızdan bir parça olduğu için öyle sıkı bağlanıyorsunuz ki..
Erkeğin pembe, kızın mavi giymesi gülünç bir durum değil, renklerin cinsiyeti olmaz.
Amin canım hepimizin indlalah hayırlıca alırız yavrularımız kucağımızaYaa Allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?