• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet yalanı

esra0961

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
8
1
36
29
Hanımlar bir akrabam hamile 10 güne doğum yapacak. Aylardır bebeğinin kız olduğunu söylüyordu bugün bir kaç gün önce bebeğinin erkek olduğunu öğrendiğini söyledi. Böyle birşey mümkün mü? 9 aylık bebekte cinsiyet nasıl gözükür. Bu akraba biraz (biraz değil) yalanı sever bana bu zamana kadar kız olduğu konusunda yalan söylemişte şimdi erkek olduğunu söylüyor gibi geldi. Doğuma bu kadar az kala cinsiyet öğrenen var mı?

Fazlasıyla var. Hem neden yalan söyleme ihtiyacı hissetsin ki? Sosyal medyada bile çocuğun cinsiyetini doğunca farklı görenler oluyor ya da burda da var 🤷‍♀️

Fazlasıyla var. Hem neden yalan söyleme ihtiyacı hissetsin ki? Sosyal medyada bile çocuğun cinsiyetini doğunca farklı görenler oluyor ya da burda da var 🤷‍♀️
Çünkü bize net bir şekilde kız derken ismini bile söylerken bir kaç aydır çevremizdeki başka insanlara daha göstermedi cinsiyeti tam net bir şekilde diyordu.Doğarken öğrenenleri tabi ki görüyorum ama doğuma on gün kala çocuk zaten sıkışık bir alanda cinsiyeti nasıl görebilirler

Böyle bir konuda yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsa bu bir hastalıktır. Cinsiyetin sonradan farklı çıkma ihtimali aslında düşük ama olabiliyor. Ultrasonda son günlerde de görulebilir diye düşünüyorum bebeğin ayrıntıları. Ama dediğiniz gibiyse de eline ne geçebilir ki böyle bir konuda yalan söyleyip çok ilginç 🤔

Böyle bir konuda yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsa bu bir hastalıktır. Cinsiyetin sonradan farklı çıkma ihtimali aslında düşük ama olabiliyor. Ultrasonda son günlerde de görulebilir diye düşünüyorum bebeğin ayrıntıları. Ama dediğiniz gibiyse de eline ne geçebilir ki böyle bir konuda yalan söyleyip çok ilginç 🤔
İnanın benim de üzüldüğüm nokta bu en kötü ihtimalle hala netleşmedi cinsiyeti diyebilirdi. Tabi ki gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ve sağlıklısıyla o olsun. Nazardan korktuğu için hamileliğini saklayanı gördüm de cinsiyetini saklayanı ilk defa görüyorum.

Back