- 16 Nisan 2015
- 58
- 21
- 3
- 33
- Konu Sahibi Pelin anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler mutlaka yazacağım :)Bana kiz gibi geldi hayirlisi olsun sonucu ögrenince yaz mutlaka merak ettim.
bence kız erkeklerde cıkıntı oluyor ufak kı erkek cocuklar erken gosterıyor cınsıyetınıEki Görüntüle 1647919 Merhabalar az önce doktordan geldik 12. Haftamız bitiyor doktor cinsiyeti 15. Haftada söyleyebilirim dedi :/ ilk çocuğumuz ve çok merak ediyoruz lütfen tahmin yorumlarınızı alabilir miyim?
Umarım :)Bence kız, narin duruyor :)
Evet bende aynı şeyi duydum.. Ya cinsiyet tabiki önemli değil fakat insan merak ediyor :) birde hep kızım olsun istemişimdir ama erkek de olabilir tabi:)bence kız erkeklerde cıkıntı oluyor ufak kı erkek cocuklar erken gosterıyor cınsıyetını
bende kız ıstıyorum ama nasıp kısmetEvet bende aynı şeyi duydum.. Ya cinsiyet tabiki önemli değil fakat insan merak ediyor :) birde hep kızım olsun istemişimdir ama erkek de olabilir tabi:)
Can'ım acele değil ilk çocuk olunca sadece merak işte :) Buhara'dan doktorumuz geçen hafta büyük ihtimal kız demişti dün erkek kesin artık dedi:)Canım bebişkon çok minik :) görünmüyor ki...
Sabret biraz niye acele ediyorsun