Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kaldığım günden beri bana kız olacak diyorlardı ama ben erkek olduğunu bilmiyordum kızlar sizede tahmin yapalım ultrason görüntüsü alalım
Hamile kaldığım günden beri bana kız olacak diyorlardı ama ben erkek olduğunu bilmiyordum kızlar sizede tahmin yapalım ultrason görüntüsü alalım
Bunda yazıyor crl ve kaç haftalık olduğuKaç haftalık ve crl ölçüsü
Cinsiyetini de söylemiştir doktorunuz erkek beneğiniz maşallahBunda yazıyor crl ve kaç haftalık olduğu13 haftalık 75.1mm
Bacak arası kapalıydı o zaman belli değildi şimdi kız dedi kesin kız mi dedim evet dediCinsiyetini de söylemiştir doktorunuz erkek beneğiniz maşallah
sizce ne cinsiyetiHamile kaldığım günden beri bana kız olacak diyorlardı ama ben erkek olduğunu bilmiyordum kızlar sizede tahmin yapalım ultrason görüntüsü alalım
Bence kiz
Erkek gbi canm pardon kafasiyla karistirdim
Seninkini kiza benzettim ama net diyemyormsizce ne cinsiyeti
12 haftalık daha zaten dahaSeninkini kiza benzettim ama net diyemyorm
kafası sol tarafta canım :) doktorda kıza benzetti ama emin olamadım hazırlık yapmayın ailelerle paylaşmayın dedi bizimde kafamız karıştı 16 haftalıkken tekrar gidicez o zaman belli olur heralde :))Erkek gbi canm pardon kafasiyla karistirdim![]()