- 24 Haziran 2019
- 366
- En iyi cevaplar
- 1
- 149
- 103
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımHiç anlamam evlide değilimama erkek gibi sanki bilmiyorum
sağlıklı olması için dua et boşver merakı
![]()
Bebeğiniz kesinlikle kız :)Kızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum![]()
Nub teorisine göre mi söylediniz?Bebeğiniz kesinlikle kız :)
Yok hayır bacak arası boş ordan anladımNub teorisine göre mi söylediniz?
Bana da doktoe yüzde 90 kız dedi ama hiç güvenmiyorum ilerleyen haftalarda değişecekmiş gibi![]()
Ben hiç anlamıyorum ya eviriyorum çeviriyorum aynıYok hayır bacak arası boş ordan anladım![]()
Bebeğiniz yan durduğu için ne kız denebilir ne erkek o yüzden tahminde bulunmak için düz durması gerekKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum![]()
Kız gibi geldiKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum![]()
2side derken ikizmiBen hiç anlamıyorum ya eviriyorum çeviriyorum aynı
Son kontrolde ikisi de ters durmuşlar bir de anlaşmış gibiler
Doktora güvenmekten başka çaremiz yok anlaşılan
Evet ikiz2side derken ikizmi![]()
Ay cok güzel yaa keşke benmde ikiz olsa ailenizde varmı ikiz pekiEvet ikiz![]()
Ailede de var ama bizimki tüp bebekAy cok güzel yaa keşke benmde ikiz olsa ailenizde varmı ikiz peki![]()
İkiz ve kız bebek en büyük hayalim di ne güzel nasip olmuş sizeEvet ikiz![]()
öylemii ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAilede de var ama bizimki tüp bebek![]()
KizKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum![]()
Kiz gibi geldi bana. Doktor tahminde bulanmadimiKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum![]()
Sahidenmi nasil anliyosunuz cok merak ediyorum sagolun tesekkur ederim canim benimBebeğiniz kesinlikle kız :)