- 24 Haziran 2019
- 356
- 1
- 149
- 103
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımHiç anlamam evlide değilim ama erkek gibi sanki bilmiyorum sağlıklı olması için dua et boşver merakı
Bebeğiniz kesinlikle kız :)Kızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum
Nub teorisine göre mi söylediniz?Bebeğiniz kesinlikle kız :)
Yok hayır bacak arası boş ordan anladımNub teorisine göre mi söylediniz?
Bana da doktoe yüzde 90 kız dedi ama hiç güvenmiyorum ilerleyen haftalarda değişecekmiş gibi
Ben hiç anlamıyorum ya eviriyorum çeviriyorum aynıYok hayır bacak arası boş ordan anladım
Bebeğiniz yan durduğu için ne kız denebilir ne erkek o yüzden tahminde bulunmak için düz durması gerekKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum
Kız gibi geldiKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum
2side derken ikizmiBen hiç anlamıyorum ya eviriyorum çeviriyorum aynı
Son kontrolde ikisi de ters durmuşlar bir de anlaşmış gibiler
Doktora güvenmekten başka çaremiz yok anlaşılan
Evet ikiz2side derken ikizmi
Ay cok güzel yaa keşke benmde ikiz olsa ailenizde varmı ikiz pekiEvet ikiz
Ailede de var ama bizimki tüp bebekAy cok güzel yaa keşke benmde ikiz olsa ailenizde varmı ikiz peki
İkiz ve kız bebek en büyük hayalim di ne güzel nasip olmuş sizeEvet ikiz
öylemii ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAilede de var ama bizimki tüp bebek
KizKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum
Kiz gibi geldi bana. Doktor tahminde bulanmadimiKızlar 12 + 3 günlükken olan ultrason görüntüsü tahminde bulunabilirmisiniz çok merak ediyorum
Sahidenmi nasil anliyosunuz cok merak ediyorum sagolun tesekkur ederim canim benimBebeğiniz kesinlikle kız :)