Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ErkekMerhaba kızlar 13+2 haftadayız cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Eki Görüntüle 3495825
Bizide yorumlar mısınız 11. Hafta
Benim bebeğime de tahminde bulunur musunuz kendisi keyifçi her gittiğimde ayak ayak üstüne atıp bekliyor da
ErkekMerhaba kızlar 13+2 haftadayız cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Eki Görüntüle 3495825
Merhabaaa banada tahminde bulunur musunuz
Merhaba banada yorum yaparmisiniz acaba 12 haftalik burda
Merhaba sizde nub açısı belirsiz geldi bana pozisyondan dolayı baska ultrason fotosu var mı acabaMerhaba banada yorum yaparmisiniz acaba 12 haftalik burda Eki Görüntüle 3500957
Malesef . Yarin tekrar gidicem tekrar belli olmazda atarim sizeMerhaba sizde nub açısı belirsiz geldi bana pozisyondan dolayı baska ultrason fotosu var mı acaba
Merhaba sizde nub açısı belirsiz geldi bana pozisyondan dolayı baska ultrason fotosu var mı acaba
Merhaba sizde nub açısı belirsiz geldi bana pozisyondan dolayı baska ultrason fotosu var mı acaba
Kaç haftalık canım bebeğinMerhaba teyzoşlaaar bizim için cinsiyet tahmininde bulunur musunuz?
12 haftalık oldu canımmKaç haftalık canım bebeğin
Yorum yapamayacağım Allah gönlünüze göre versin ama hislerimi söylim erkek gibi hissettim12 haftalık oldu canımm
Çok tatlısınız çok teşekkür ediyorum Allah herkesin gönlüne göre nasip etsinYorum yapamayacağım Allah gönlünüze göre versin ama hislerimi söylim erkek gibi hissettim
Bizide tahmin edermisiniz