Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah 10 haffalikta ultrasonda net gözükmüş))kız,sadece tahmin.kızlarrr 10 hafta 5 günlüğüz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfennnn Eki Görüntüle 3491739
ben de kız gibi hissediyorum 2 hafta sonra öğrenicez ama dayanamadım tahminlerinizi duymak istedimMaşallah 10 haffalikta ultrasonda net gözükmüş))kız,sadece tahmin.
sadece tahmin mi yoksa bir şeyler biliyor musunuzz ağzınız bal damlıyorrrKız gibi
çok çok aminnBence kıızzz
ayy kız dediniz çok mutlu ettiniz beni inşallah sağlıklı sıhhatli en kısa sürede bebiş bekliyorsanız hemencecik kavuşursunuz Allahım şu mübarek gecenin hürmetine size sağlıklı bir kız bebek nasip etsin kucaklarınız dolsun inşallah kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben çok içten bir şekilde duamı ettim inşallah Rabbim nasip ederKesin kız çıkıntı yok önünde dümdüz
Allah bana da nasip etsin inşallah
Erkek hissettimBenimkini de takmin edebilirmisiniz 11 hafta
Bana da 12 haftada tahmin yapıldı kız diye 16 da netleşir dediler bekliyorumben de kız gibi hissediyorum 2 hafta sonra öğrenicez ama dayanamadım tahminlerinizi duymak istedim
İnşallah tahmin ettiğim gibidir sağlıklı bir kızçeniz olur kucağınızda çok teşekkür ederim Allah razı olsun duanız için inşallah benim de en kısa zamanda bir kızım olur çok istiyorumayy kız dediniz çok mutlu ettiniz beni inşallah sağlıklı sıhhatli en kısa sürede bebiş bekliyorsanız hemencecik kavuşursunuz Allahım şu mübarek gecenin hürmetine size sağlıklı bir kız bebek nasip etsin kucaklarınız dolsun inşallah kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben çok içten bir şekilde duamı ettim inşallah Rabbim nasip eder
11+3 sence benim ufaklık ne tahmin eder misinKesin kız çıkıntı yok önünde dümdüz
Merhaba banada tahminde bulunur musunuzKesin kız çıkıntı yok önünde dümdüz
ne kadar net çıkmış suratı Kızkızlarrr 10 hafta 5 günlüğüz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfennnn
ErkekBenimkini de takmin edebilirmisiniz 11 hafta
ErkekBenim kinide tahmin edermisiniz doktor önce kız sonra erkeğe benzetti:) 12+0 haftalık gebeyim
Erkek12+4 bizede yorum yaparmisiniz
Kız11+3 sence benim ufaklık ne tahmin eder misin
KızMerhaba banada tahminde bulunur musunuz
Erkek bence bacak arasına bakın dikkatliMerhaba banada tahminde bulunur musunuz