Cinsiyet tahminii yapar mısınız

umutcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
114
29
48
30
Arkadaşlar 11 haftalık cinsiyet tahmini yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_2104.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2105.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 26
doktorum zaten yaptı.maşallah çok biliyorsun galiba biz zaten biliyoruz sizin söylemenize gerek yok insanlar birbirine tahmin yapıyor tahmin yspmayacaksanız neden cevap veriyorsunuz
Böyle saçma sapan bir soru görünce sessiz kalamadım bi dahaki ay yine ultrason görüntüsü at isimde söyleriz

Böyle saçma sapan bir soru görünce sessiz kalamadım bi dahaki ay yine ultrason görüntüsü at isimde söyleriz
Boş boş konuşmak için yorum yapma insanlar burda heyecanını paylaşıyor kese yapısı vs tahmin ediliyor teorilere göre. Cinsiyeti söyleyin demiyor heyecanla tahmin soruyor kız aptal saptal yorum yapma kimsenin sorusu düşüncesi seni ilgilendirmez biraz burnunuzu neye sokup neye sokmayacağınızı idrak edin ya. Boşluk

ne kadar güzel söylediniz

hadsizlik seviyeniz çok ileri böyle saçma sapan soru gördüyseniz, girip neden yorum yapıyorsunuz boş boş buralarda gezip düşük zekanızı etrafa saçmayın.. kötü niyetli düşünceyi kendinize saklayın..

aynen boşluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…