- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi LightNing34
-
Kız demiYarnn haberdar ederim mutlaka❤❤❤kontrol var
Daha belli olamdı kuzmKız demi
Çokta belli deyil ama ben erkek diyorumEki Görüntüle 2691720
Ultrasondan anlayan hanimlarCinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz 12 haftalik.
Ayyy ben bu mesajı görmeden yazdım az önce yemin ederim. Doğru bilişimBenimkisi Erkek :)))
Canım ben bu cınsıyet meselesini hem lup a hemde bir inanışa göre yapiyorum. Bence senınkıde erkek11 haftalığız bizde fikrinizi alabilir Miyiz
Ben haziran ayında 9 aylık kızımı kaybettim oyüzden gönlümden geçen aynı ona benzeyen Bi kız çocuğu Bi nebze acım dinmesi için yşne de allahtan gelen herşeye razıyız yeter ki sağlıklı olsun da teşekkür ederiz tahmin içinCanım ben bu cınsıyet meselesini hem lup a hemde bir inanışa göre yapiyorum. Bence senınkıde erkek
Çok üzüldüm gerçekten. Ama Allah tekrar nasip etmiş ne güzel. Umarım gönlünüzce olur. Onun dışında önce sağlıkla gelsin inşallahBen haziran ayında 9 aylık kızımı kaybettim oyüzden gönlümden geçen aynı ona benzeyen Bi kız çocuğu Bi nebze acım dinmesi için yşne de allahtan gelen herşeye razıyız yeter ki sağlıklı olsun da teşekkür ederiz tahmin için
Evett canimAyyy ben bu mesajı görmeden yazdım az önce yemin ederim. Doğru bilişim
Sevindim adınıza saglıkla gelsin inşallahEvett canim15+6da Öğrendik, erkek.
ErkekEki Görüntüle 2691720
Ultrasondan anlayan hanimlarCinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz 12 haftalik.
Kız gibitahmin alabilir miyim 12 hafta 5 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?