• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini🌸

sevdam74

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
16
4
1
33
Cinsiyet tahmini yapar misiniz çok merak ediyorum 9+2 🌸

Eklentiler

• IMG_6609.png
    IMG_6609.png
    254,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6611.png
    IMG_6611.png
    242 KB · Görüntüleme: 40
Canım anliyorsan benimkinede bakar mısın
Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor. Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli. Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.

Ramzi teorisine göre plasentanın oluştuğu alana odaklanmak gerekiyor. Ultrason görüntüsünde parlak alanda kalan kısma bakılarak tahminler yürütülmeli. Vajinal ultrasona bakacaksanız fetüsün solda kalması kız bebeğe, sağda kalması erkek bebeğe işaret edecektir.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim peki sizce benim bebeğim ne tarafta ve neye benzettiniz

Senın vücuduna göre sağda bana göre bakarken solda :) kıza benzettim :)

Back