- 27 Haziran 2022
- 314
- 111
- 33
- 45
- Konu Sahibi Asi gelincik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tek bebekAy ne güzel sağlıkla gelsinlerinşallah biri kız biri erkek olur
![]()
Ay ne güzel sağlıkla gelsinlerinşallah biri kız biri erkek olur
![]()
Allah tez zamanda Nasib etsin çifter çifter. Bir kızım var açıkçası erkek bebekleri çok seviyorum tabi önceliğim sağlığı.gonul onuda tatmak istiyoro zaman kız olsun lütfen. Yorum okumaktan hepsi birbirine girdiyse meğer
hayırlı olsun umarım ben de yaşarım bu duyguyu
![]()
Evet kiz dedi aslinda
14. Haftada belli olur aslında ideal bir zaman hatta bazı doktorlar 12 haftalıkken bile söyleyebiliyor cinsiyetiEvet kiz dedi aslindaama ben erkek hissediyorum bide haftası küçük daha o yuzden
Öyle canim hayırlısı bakalım kızım diye seviyorum. Artik14. Haftada belli olur aslında ideal bir zaman hatta bazı doktorlar 12 haftalıkken bile söyleyebiliyor cinsiyeti
Merhabalar bu 3 çizgi bebeğin neresinde acaba
Kırmızıyla çizdiğim yer. yukarıdan aşağıya gibiMerhabalar bu 3 çizgi bebeğin neresinde acaba![]()
Yok hayır çizdiğiniz alanı gördüm de bebeğin vücut olarak neresine bakıyoruz bakmalıyızKırmızıyla çizdiğim yer. yukarıdan aşağıya gibi
Bayan isaretlemis aslinda bende gördüm de yinede Bi umutMerhabalar bu 3 çizgi bebeğin neresinde acaba![]()
Bacak arasi usg bu canım ama normal usg de bacaklarin alt tarafına bakılıyor varsa at sendeYok hayır çizdiğiniz alanı gördüm de bebeğin vücut olarak neresine bakıyoruz bakmalıyız![]()
Ben bacak arasını seçemiyorum bile daha atayım ama bilinir mi ki 16 haftalık var olur mu bilen olursa atayımBacak arasi usg bu canım ama normal usg de bacaklarin alt tarafına bakılıyor varsa at sende
Hahahhahahha benim erkek bebesinden yana başım dertte 5 çizgi bile olsa erkek olur kesinBayan isaretlemis aslinda bende gördüm de yinede Bi umutya 3 çizgi olup erkek olanda oluyor bence karışabilir çok okudum nette
Amin insallah canım at sen bakalim.belli deil mi dahaHahahhahahha benim erkek bebesinden yana başım dertte 5 çizgi bile olsa erkek olur kesintabi işin esprisi sağlıcakla gelsinler hepsi